Sessiz kask önerileriniz

Merhaba arkadaşlar, sessiz bir kask almak istiyorum. Sıfır veya ikinci el olabilir, bütçem taşş çatlasa yarılsa :p 400 tl. Ben sürekli araştırıyorum ama bilen-kullanan arkadaşların yorumları önemli tabi. Sabırsızlıkla önerilerinizi bekliyorum. Öpüldünüz.:):rendeer:

Bu arada ben gözüme takılan bir-iki kaskın linkini göstereyim.

http://www.sahibinden.com/agv_gp-1_kask_mavi_medium_beden-20WQQaXQQ14560484WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/parlak_siyah_xr-1000-05WQQaXQQ11108935WQQpXQQdisplayitem

Shoei bence bu ikisi arasında en iyisi tabiki başka alternatifler de var ama Shoei den şaşma :cat::cat::cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gp1 kullanıyorum. ses konusunda fena değil ama buhar derdi inanılmaz. diğer kasklarda da öyle mi bilmiyorum ama sıcak havalarda sıcaktan dolayı tam kapatamıyorum, hafif aralık bırakıyorum vizörü. hava biraz soğursa da nefesten inanılmaz buhar olduğu için yine hafif aralık bırakmak zorunda kalıyorum. hızlanınca kapat, durunca arala yorucu oluyor valla...

bununla birlikte ikinci el kask almak konusunda ısrarcı mısınız bilmem ama, kaskın ikinci eli tuhaf bi durumdur yav. düşünsene senden önceki sahibi içinde aksırdı mı, tıksırdı mı bilinmez. kaldı ki, zaten 400 lira bütçeden bahsediyorsun. 400 liraya kaliteli ne sıfır kasklar alınır...

ikinci el kask önermem..
1- yere düşmüş, bir yerlere çarpılmış olabilir.
2- hijyenik değildir.
o fiyatlara kaliteli sıfır kask bulabilirsin..

gp1 kullanıyorum. ses konusunda fena değil ama buhar derdi inanılmaz. diğer kasklarda da öyle mi bilmiyorum ama sıcak havalarda sıcaktan dolayı tam kapatamıyorum, hafif aralık bırakıyorum vizörü. hava biraz soğursa da nefesten inanılmaz buhar olduğu için yine hafif aralık bırakmak zorunda kalıyorum. hızlanınca kapat, durunca arala yorucu oluyor valla...

bununla birlikte ikinci el kask almak konusunda ısrarcı mısınız bilmem ama, kaskın ikinci eli tuhaf bi durumdur yav. düşünsene senden önceki sahibi içinde aksırdı mı, tıksırdı mı bilinmez. kaldı ki, zaten 400 lira bütçeden bahsediyorsun. 400 liraya kaliteli ne sıfır kasklar alınır...

Sağol kardeş yorumun için, o zaman bu kaskı alacaksak kesinlikle buğu engelleyici aksesuarı ile almak gerekecek :cat:

BMW'nin cep yakan kaskları vardı, onlar gayet sessizdir. Ama gerçekte sessiz kask diye birşey yoktur. İdeali, kulağına gürültü önleyici kulaklık takıp trafiğe çıkmandır.

lazerin vertigo modelini kullanıyorum çok sessiz bi kask.ama buhu sornu çok fazla

Bildiğin, işçilerin kullandığı tarzda kulaklıklar. Gürültülü frekansları kesen, duymanız gereken seslerin frekansını engellemeyen kulaklıklar var, Türkiye'de var mı bilmiyorum ama, ben de internette görmüştüm.

agizda kaybolmayan sakiz gibi mi?
yalniz su an en gurultusuz kask shubert ama iyi bir kask alip kulak tikaci kullanmak daha ekonomik gibi geliyor bana .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar