Ses sistemli JBL Kawasaki ZX10R

Abi o ne ya :) Yolda giderken milletin kulaklarını patlatmak için yapmışlar heralde :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa dugun mu var bu ne boyle cok abartılı bu yaa bedava versen bı dusunurum .............

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Ekzoz sesinden müzik duyulur mu acaba ?

aa dostum sen soruyu yanlış sordun yaa bak dogrusu : müzik sesinden eksoz sesi duyulurmu acaba olcaktı:queen: :queen:

bu arada o müzigin sesini sonuna kadar açtıgında o kawasaki kullanılmazki motor oakadar basa oldugu yerde zıplar denge felan kalmaz motorda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya bir kendini bilmez gelipte hoparlörün göbeğine parmağını sokarsa......

Motosikleti
Forza 250
karanlıkta müzik dinleyemez ki bunu alan?

Sub woofer benzin deposonun ustunde usutune yattimi ne olacak.Ama bence sira disi buna derim tebrik ediyorum:cat:

Bu motoru babam bana almıştı sonradan satmak zorunda kaldık

Not:Merak ettiğiniz varsa bana sorabilirsiniz.

bişey söyleyimmi motosiklete takılan müzik sistemi olsun yok bagajı delip hoparlor takanlar olsun görüyorum sokaklarda sonuna kadar acıyolar araba teyp ini koymuslar ortada kocaman kızak falan ya hiç hoş değil nolursa olsun bence amele işi. ben hiç bir şekilde katılmıyorum motosiklette muzik sistemine. tak cep telefonuna kulaklık dinle yoksa al bi ipod onu dinle ne bu ya.. :farao:

ninya' Alıntı:
bişey söyleyimmi motosiklete takılan müzik sistemi olsun yok bagajı delip hoparlor takanlar olsun görüyorum sokaklarda sonuna kadar acıyolar araba teyp ini koymuslar ortada kocaman kızak falan ya hiç hoş değil nolursa olsun bence amele işi. ben hiç bir şekilde katılmıyorum motosiklette muzik sistemine. tak cep telefonuna kulaklık dinle yoksa al bi ipod onu dinle ne bu ya.. :farao:
Günümüzde müzik sistemi modifiyenin bi parçası artık

woofer adamın oturduğu yerde de olsaymış daha iyi olurmuş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burak_kusmez_yamaha_r1' Alıntı:
peki adam nereye oturacak oturma yerinde bass var

Hoparlörün üzerine oturacak herhalde..Müziğin sesini açtığı zaman bide baslı bi müzikse habire alttan vuracak...Güm ,güm, güm diye....:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: sürücüde hopur hopur hoplayacak....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar