Ses montaj mı ?

Dicem ama sesin geldiği kadarda hız var :/ Ama bukadar büyük bir makina o 10-15cmlik yerlerden nasıl geçiyor bisikletin zor geçebileceği yerlerden adam gaz kesmeden geçiyor :/ çarpıyorda müzikten küfürleri duymuyozmu ki kaçıveriyor galiba :) ben pek anlamadım fizik kanunlarına aykırı bi video ya şahsen benim 150cclik motorumla girmiceğim aralara makineyle giriyor arkadaş :)

İşte arabaların motosikletlere bu denli kin tutmaları belki de bu yüzdendir.Hatta ne belkisi bu yüzdendir.Lütfen bilinçlenelim.Trafikte bu ve buna benzer hareketler yapmaktan kaçınalım.Belkide şunu görürüz kim bilir: trafikteki apaçi motorcular azalırsa arabalarda motosikletlere saygı duymaya başlar.

3-5 defa izledim bu videoyu. İzlerken hem küfür ediyorum: ışıklarda durmuyor, hoşgörülü davranmıyor, şehir içinde bu kadar ters kullanıyor. Hem de, taktir ediyorum. O yollarda, nasıl oluyor da bu kadar korkusuz kullanabiliyorsa artık..

Boşverin böyle şehir çakkallarına özenmeyin. Yaptıkları yetenek falan değil tamamen hayatıyla kumar oynamak. İstese herkes yapar. Bir park halindeki aracın kapısı açılana kadar hakları var.

Bu videoyu daha öncede izlemiştim. Bu örnek kötü bir örnek arkadaşlar. Eğer böyle motor kullanıyorsa arkadaş çok uzun yaşayacağını zannetmiyorum. Trafik kurulları, şehirde yaşam kuralları, toplumsal saygı kuralları hiçe sayılmış burada. Birde arkadaş çekip internete koymuş sanki çok güzel bir iş yapmış gibi. Bilinçsiz genç arkadaşlar izleyip kendisini örnek alacağını düşünememiş sanırım. Apaçilere kızıyoruz ama onlar bile bunun yanında masum kalırlar bana göre. Yazık gerçekten yazık.

Video hızlandırılmış ancak yine de tehlikeli sürüyor. Nasıl şans varsa adamlarda bi tane mi kapı açılmaz yahu. Ben ayda yılda bir zor kaldığımda denerim mutlaka ya bi kapı açılır ya da bi tane çaycı fırlar iki arabanın arasından.

böyle kasksız yetenekleri pistlerde görmek isterim. oturur tribünden izleriz ne kadar yavaş kaldıklarını...
ha bu arada hep iyi insanlara denk geldi. bana denk gelirlerse ben ayağımı gazdan çekmem, sıkıştırıverir kendini ya arabaların arasında ya da lastikle asfalt arasında.. dünya mikroptan kurtulmuş olur...

trafikte ve hayatta sorumluluk iyidir... insanı adam yapar...

http://www.youtube.com/watch?v=a8QxZJZfU5Q izleyelim ders alalım ne olur...

Son düzenleme:
Angara ağzıyla konusacam buna. Mal bebe kendi düşse kırsa kafasını Kasımpaşa. Beni korkutan bi yayaya çarpıp yaralaması. Çık otobana ne bok yersen ye

Video hızlandırılmış ancak yine de tehlikeli sürüyor. Nasıl şans varsa adamlarda bi tane mi kapı açılmaz yahu. Ben ayda yılda bir zor kaldığımda denerim mutlaka ya bi kapı açılır ya da bi tane çaycı fırlar iki arabanın arasından.

Kapı açılsaydı zaten videoyu izleyemezdik muhtemelen abi. Sıkıntı yok o yüzden. :)

sonuna kadar izledim gözümede öyle kötü birşey denk gelmedi açıkçası ss makinanın yapması gerekeni yapıyor ayrıca sürati maximum 50 60 size hızlı gibi geliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi o değilde aklım o kelde kaldı bomboş biniyo agustaya videoyu çekenide bi kaç kere solladı :)

Bir konuda bu videodaki adamın motor kazası sonucu öldüğünü duydum.

Şahıs bu; http://facebook.com/enhizlisi Videoki isimden merak ettimde arattığımda video kullananın bu arkadaş oldunu öğrendim.

Aslında öyle 15 cm lik falan yerler değil, kamera açısı biraz panoramik o yüzden öyle görünüyor, kadrajda kısa mesafede olsada bir perspektif var...

Dicem ama sesin geldiği kadarda hız var :/ Ama bukadar büyük bir makina o 10-15cmlik yerlerden nasıl geçiyor bisikletin zor geçebileceği yerlerden adam gaz kesmeden geçiyor :/ çarpıyorda müzikten küfürleri duymuyozmu ki kaçıveriyor galiba :) ben pek anlamadım fizik kanunlarına aykırı bi video ya şahsen benim 150cclik motorumla girmiceğim aralara makineyle giriyor arkadaş :)

http://www.youtube.com/watch?v=WuSYy7uaHTY

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar