Servo ile plaka gizleme sanatı

[YT]EwLw2HmFh1Y[/YT][YT]wDZv7FlYi0Q[/YT]

Videolardaki sistemi yapmak için yardımlara ihtiyacım var, özellikle elektronikçilerden. servo ile yapmış elemanlar. tek düğmeyle, bas-kapansın, bas-açılsın bir sistem nasıl yapılır?
ebay'den bir servo alıyorum şimdi, plaka için yer ayarlıyorum , sadece servonun çalışma mantığını anlayamadım. pic ile kodlama yapanlar falan var. benim istediğim, -1 0 1 noktalarını düşünürsek, kapalıyken -1 de duracak ben tuşa basınca 1 noktasına gelecek (180 derece veya 120 derece ) tekrar basınca -1 noktasına geri dönecek. :bounce: her türlü yoruma, yardıma açığım.

not: lütfen etiklik ve legallik açısından yorumlardan kaçınınız o veya bu şekilde yapacağım bu sistemi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Videolar açılmıyo bizde.Linkini verirsen ktunnelden açarız.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forumumuzda nasil yapildigindan tut, nasil kullanilacagina kadar tum detayli bilgiler mevcut.
:)
Arama yaparsan bulursun.
Yasadisi bir islem oldugundan ve ilk icat eden de avrupali Turkler oldugundan (sene 2004) ben daha fazla açiklama yapmam.:mrgreen:

neyse arkadaşın konusunu geyiğe çevirmeyim. yardım edebileceğim bi konu değil.:farao:

Basit bir sistem yapılabilir fakat polis görürse iyi olmaz, polis çevirince aruza yapar birde devamlı kapanıp açılır nolur ozaman :)

süper valla:queen:

polisle ne yapacağını,kullananlar düşünsün....

kendi düşen ağlamaz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar