Servisler neden böyle?

Motosikleti
Honda CB125F
Motosikletimi satma arifesindeyim ama son iki üç kullanımımda hararet göstergesi birden kırmızı seviyeye yükselip fan açtı. Bu durum her seferinde motoru otoparka koyup tam kapatacağım sırada oldu. Haliyle bir sorun varsa bu şekilde satmayacağım için kontrol ettiriyim dedim. Tanıdık ustalar hep yok çok yoğunum yok havalar çok sıcak ondadır gibi laflarla kibarca “gelme” dediler. Hafta içi çalıştığım ve çok vaktim olmadığı içinde yetkili bir servisten Cumartesi için online randevu aldım. Servis beni geri arayıp cumartesi muhtemelen bakamayız motorda burada yer olmadığı için kalamaz salı günü getirin dedi😁 Problem muhtemelki termik müşür arızasından yada antifrizin değişmesi gerekliliği gibide olabilir yada bambaşka bir sorundan kaynaklıda olabilir ama özel yada yetkili bu servislerin mümkünse gelme tavırlarına hiç anlam veremiyorum.

Motosikleti
D400
aracı alıp hemen yapıp vermemelerindense gelme demeleri gayet mantıklı.

kimi usta musterı kacmasın dıye alıyor vaktı oluncaya kadar günlerce tutuyor motoru yapmadan.

Adamlar yogundur getirme diyordur yani. babasının oglu değliz bizim için gecelere kadar mesai yapsın :cherry:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Servisler düz bakım dışındaki işleri hafta içine almayı tercih ederler, en yoğun günleri Cumartesi günü oluyor, dolayısıyla o gün işçilik süresi az ve getirisi yüksek olan yağ / filtre değişimi gibi daha kârlı işlerle uğraşmayı tercih ediyorlar. Büyük ve yoğun bir servis ise anlaşılabilir...

Motosikleti
Honda CB125F
Servisler düz bakım dışındaki işleri hafta içine almayı tercih ederler, en yoğun günleri Cumartesi günü oluyor, dolayısıyla o gün işçilik süresi az ve getirisi yüksek olan yağ / filtre değişimi gibi daha kârlı işlerle uğraşmayı tercih ediyorlar. Büyük ve yoğun bir servis ise anlaşılabilir...

Yoğunluklarına diyeceğim bişey yok ama
Büyük çoğunluğu iş seçiyor.
Ne hafta sonu ne hafta içi
Mümkünse beni uğraştırma modundalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar