servis rezaleti lütfen yardım!!!

motorum ledow 250 arka silindirden bir süredir ses geliyor (sürtünme sesi gibi) 6 tane motorcuya götürdüm hepsi bi sorun var ama açıp bakmamız lazım diyor fakat benim yetkili servisim bu motorda hiç bi sorun yok diyor...
motor daha 1500kmde çekişten baya bi düştü rodaj sebebiyle hiç basmadım fakat rodaj bakımdan sonra denediğimde saatte 80km hızın üstüne çıkmıyor..
dağıtıcı firmanın genel müdürü de biz servisimize güveniyoruz o ne derse doğrudur diyor yani hiç bişekilde sorunu gidermiyolar....
yasal haklarım konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Ara firmayı eğer sorun giderilmezse tüketici haklarına başvuracağım artık avukatımla görüşürsünüz de biraz bağır bak nasıl hallediyorlar :p

evet ben de öğrendim o durumu tükoder baya bi uğraşıyomuş sanırım....
gerekirse yapıcam....
burda benzer bi sorun yaşayan arkadışımın motorunu istanbuldan gelip aldılar sonra motoru değiştirip geri verdiler tabi o bisandı....

tüketici haklarından bi kağıt forum gibi bişey yapmassanız başvurcam de bak nasıl yapıyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Garantili motorun her türlü arzası ile ilgilenmek zorundalar..Şayet ipe un sererlerse derhal tüketici halşarına baş vur ..çözülür.

Bazen herşeyin zorlaşması için ellerinden geleni yapıyorlar satıcı ve servisler:silent:
1- Motosikletini kullanma! çünkü yürümez hale geldiğinde suç senin olacak! nedenmi? yetkili servis'e götürmediğin için:bounce:
2- Kesinlikle TÜKODER'e müracaat et ve bir uzman bilir kişi talep et.
3- Motosikletini yetkili servis/lere götürdüğünü fakat ilgi görmediğini Noterce tespit ettir! en yakın Notere git ve birini seninle gelerek durumu terinde tespit etmesini sağla ( Noter yetkilisi kesinlikle kimliğini açıklamamalı! )
4- Motosikletinde gerçektende bir arıza varsa, geriye vermek ve paranı talep etmek senin en doğal hakkın.

En kısa yoldan sorunu belgelemeye gayret etki, geçen her gün senin lehinde olsun! pes etmek yok çünkü '' Kral '' elinde parası olandır! yani sen:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar