Servis Aracına Arkadan Girmek....

kardeşim allah korusun banada aynı şekilde bi kaza oldu ve okulun son günü nkarneleri aldıktan sonra okulun önünde okul servisine tosladık bende birşey yoktu ama motor pert

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha dikkatli ol bea kardeş Allah korumuş çok büyük geçmiş olsun...

Daha görecek günümüz varmış :wiinkk: Eee daha Emok var dimi ama :cherry: Yeni motoru arayı uzatmadan alayım ben Emok'a yetişmem gerek :cat:

geçmiş olsun ama bence hata sende:farao: 140 ile viraja girmişsin yaa bide racer 200 le.Allah akıl fikir versin ne diyim

arkadasım cok gecmıs olsun umarım ıkınızde en kısa zamanda saglıgınıza kavusursunuz sana tavsıyem daha dıkkatlı olman ve kask secımını yıne dusunmen tekrar gecmıs olsun

Kask seçiminde artçımın kaskından almayacağım kesin:cherry:Aslında istedğim kask Arai,Nolan yada Lazer ama en düşük alacağım kask yine Max'tır...Camından başka hiçbir yerinde hasar yoktu valla...Camda çizildi o kadar ama yinede motorunuz ne olursa olsun kaskınız ve korumalarınız iyi olsun...Motorunuz 600 ytl mi kaskınız 1000 ytl olsun ama sağlam olsun :cat:

çok geçmiş olsun arkadaşlar daha dikkatli olmamız lazım allaha şükür gene herkese kazasız sürüşler

41calamity41 aman usta motorunun vidalarına dikkat et :cat: Bildiğin gibi motor yüksek hızlara,yüksek devirlere çıktığında çok titriyor ve bazı vidaları gevşiyor...Kazayı hala tam hatırlamamla beraber sanki biraz hatırlıyor gibi oldum ve kaza anında yanımda bulunan artçımlada geçen gün bunu konuştum sanırım kazaya sebebiyet veren şey bize dengemizi kaybettiren şey önümüzdeki aracı sollamaya geçtiğimizde yan ayaklığın açılması diye tahmin ediyorum çünk daha öncedende vidası gevşemiş ve açılmıştı...Bursa gezisine giderken yanımda olan Eskişehir MT'den arkadaşlar hatırlayacaktır bunu...

:cat::cat:
Kask seçiminde artçımın kaskından almayacağım kesin:cherry:Aslında istedğim kask Arai,Nolan yada Lazer ama en düşük alacağım kask yine Max'tır...Camından başka hiçbir yerinde hasar yoktu valla...Camda çizildi o kadar ama yinede motorunuz ne olursa olsun kaskınız ve korumalarınız iyi olsun...Motorunuz 600 ytl mi kaskınız 1000 ytl olsun ama sağlam olsun :cat:
:cat::cat::cat:
herşey yerine gelir. en önemlisi kendi güvenliğimiz bence:bounce::bounce:

allah acil şifalar versin kardeşim vallahi korkuttun beni ben 150 lik scooterla 120 kmyi buluyordum bunu duyduktan sonra 80 i geçmiyorum walla...tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar