Direksiyon sınavı sonuçları hangi adresten yayınlandı.
Şoförler odasına bir 15, vergi dairesine 60 kusur emniyete 70 kusur ödeyeceksin. En azından izmir de durum böyle
Arkadaşlar bugün sertifikamı aldım ve Perşembe günü emniyete gideceğim.. Kurstaki bayan oradan belge dalan alıcan dedi o ne belgesi. Adı ney? Ve bana bundan sonra harç ne kadar tutar? 120 sanırım ama tam emin olmak istiyorum..
sınavı geçtiğinde kayıtlı olduğun sürücü kursuna evrakların gelicek.
o evrakları emniyet müdürlüğüne götürüceksin,parmak izi vericeksin sana ehliyetine imza attırtacaklar.
fazla yoğun olursa ertesi gününe ehlyietine kavuşucaksın inşallah benim gibi şanslı olursunda 1 saat sonra ehliyetini alırsın.
ertesi gününe babanı çeker karşına ben aldım ehlyieti,bu işi ciddi bi şekilde konuşalım baba dersin :cat:
şimdiden hayırlısı olsun dostum :rendeer:
hayırlı olsun şimdiden. beyler hazır konu açılmışken bende bişey sorayım müsadenizle. 2005'ten beri b ehliyetim var. ağustosta A2 için sınava girdim ve 28 eylül 2009da sertifikayı aldım. bir kere gittim sertifikayı almadı ve isim yazdı emniyette, on gün sonrasına randevu verdiler. bir daha gitmek nasip olmadı. sertifika hala bende. ne zamana kadar gidip ehliyeti alabilirim?
evet 10 yıl sonra da gitsen alabilirsin sanırım mevcut yasaya göre ama sadece sertfika geçerli diğer evrakları yenilemen gerekir sağlık raporu sabıka kaydı v.b
1 Yıl geçerli sertifika. Sabıka kaydı ve sağlık raporunu 6 ayda bir yenilemek gerekli
lancelot daha 1 ay önce 7 yıl önceki sertifika ile kayınpeder ehliyetini aldı bu kadar söyleyeyim sadece
haco 150 girecek...net 150...
lancelot daha 1 ay önce 7 yıl önceki sertifika ile kayınpeder ehliyetini aldı bu kadar söyleyeyim sadece
Şoförler odasına bir 15, vergi dairesine 60 kusur emniyete 70 kusur ödeyeceksin. En azından izmir de durum böyle