Sertifikalı Eldiven Önerisi

Motosikleti
D400
@mertowski dün gördüm instagramda, tersanedeki vip moto indirim moduna girmiş, vexo eldiven de satıyordu orası.

bi bak alacaksan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada tüm stokları sömürmüşler internete satılan uygun fiyatlıların.

var gözüküyor giriyorsun yok =)

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125
@mertowski dün gördüm instagramda, tersanedeki vip moto indirim moduna girmiş, vexo eldiven de satıyordu orası.

bi bak alacaksan

bu arada tüm stokları sömürmüşler internete satılan uygun fiyatlıların.

var gözüküyor giriyorsun yok =)
O tükkana ben yazın uğradım doğru düzgün stok yoktu. Bugün işe giderken bir göz atarım eyvallah.

Motosikleti
D400
O tükkana ben yazın uğradım doğru düzgün stok yoktu. Bugün işe giderken bir göz atarım eyvallah.

buraya da yazar mısın L beden var mıymış vexo falan =)

oraya gittiğinde sordugun ürün ucuz ürün ise yüzüne bakmıyorlar pahalı ise peşinden ayrılmıyorlar tek gariplikleri bu :D

Motosikleti
Hero Dash 125
buraya da yazar mısın L beden var mıymış vexo falan =)

oraya gittiğinde sordugun ürün ucuz ürün ise yüzüne bakmıyorlar pahalı ise peşinden ayrılmıyorlar tek gariplikleri bu :D

Adamların elinde Vexo, Scoyco gibi alt kalite markalarda sertifikalı tek bir eldiven modeli var ve sadece M beden mevcut.

Diğer ürünlerin de şöyle geniş açılı bir kaç fotoğrafını çektim. Düzgün beden ve marka model yok diyebilirim.

Sertifika mevzusu patlamış yığ dükkana dağ gibi eldiven, bastır kapı önüne yeni yönetmeliğe uygun eldivenler bulunur diye bir afiş, ama nerede bunlarda o ticari zeka. Bomboş dükkana kira ödüyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamların elinde Vexo, Scoyco gibi alt kalite markalarda sertifikalı tek bir eldiven modeli var ve sadece M beden mevcut.

Diğer ürünlerin de şöyle geniş açılı bir kaç fotoğrafını çektim. Düzgün beden ve marka model yok diyebilirim.

Sertifika mevzusu patlamış yığ dükkana dağ gibi eldiven, bastır kapı önüne yeni yönetmeliğe uygun eldivenler bulunur diye bir afiş, ama nerede bunlarda o ticari zeka. Bomboş dükkana kira ödüyorlar.

Vexo'nun içindeki etikette EN 13594 yazıyor ama aşağısında yazan "Made in Pakistan" ibaresi adamı az biraz kıllandırıyor.

Motosikleti
D400

adamlar NPC gibi takılıyor kara para aklıyor herhalde, hep böyleler.

bende o kadar reklam çıkınca bi b.k yapacaklar sandım.

Vexo H2 bugün geldi fakat L beden almama ragmen parmakları çok uzun.

Bunlar işlem görebiliyor mu terzide?

Bi de sert biraz eldiven hissiyat az olur bence.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Arkadaşlar vexo eldivenler ne yazık ki parmak boyutları çok uzun geldi.
max 2k + 2 k bütçe ile kışlık yazlık başka önerileriniz var mıdır bu problemi yaşamayacagım.

Bu konuda tıkalı kaldım. XL / L eldivenlerin parmakları o kadar uzun ki 1 cm kadar içeride kalıyor kullanımı engelliyor.

kısa parmaklılara göre kışlık yazlık eldiven önerisi lazım, bütçeyi arttırabilirim =)

.....................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar