Serserimiyim,Hırsızmıyım,kanun kaçağımıyım ?

Ö.Z.€.R;1084076' Alıntı:
Bugün, 2. kez motosikleti bırakıyorum yazısı okuyorum. Bu sezon kalplerde bir kırıklıktır gidiyor

22 şubatta evim yandı

Dostum çok geçmiş olsun "22 subatta evim yandı" yazmissin! Ciddimisin bu konuda? :queen:

onlar için renk farketmez yeterki motosiklet olsun.....:farao:
geçmiş olsun bu arada.birde sırf bu yüzdende motosiklet bırakılmazki bence onların inadına binmelisin:cat:

Ben paranoyak olmadı isem onların olması imkansız.

SONUNA KADAR HAKLISIN bu polısler benım de cok canımı sıkmaya basladı .racıngler gaz acar . agzını acamaz kucuk motorlar pıt dedı mı yavas gıt dıye ustune bınerler,

bana da bır hafta once cekk lan kenara dedı saldırmayı dusundum gırev basında kı memuru darptan ugrasırız dedım . keske saldırsaymısım yada ne dıyon sen dıye dalassaymısım . aynı gun amırlerını gordum yaka numarasını al bolye bır durumda dılekce ver dedı

BU MOTORCULARA NEDEN HERKES DÜŞMAN

Bazen cidden abartabiliyorlar.En iyisi gülüp geçmek.Ne çektiğini o an anlayabiliyorum ama yapacak bişey yok.Bir keresinde de bir trafik memuru beni durdurmuş,daha sonra motoru askıya almamı istemiş ve gaza basmamı söylemişti.Neymiş efendim eksoz sesine bakacakmış.Tamam eyvallah bak onu anladık,Anladık ta be amcam ne diye 1 aylık 0 motora sırf eksozu fazla bağırıyor diye ceza yazıyorsun.Motorda herhangi bir modifiyede yok,eksoz orjinal :silent: Benmi dedim fabrikaya şu şekilde eksoz takın diye:pr:Deseydi bana kardeşim motorun yeni ıslatalım şunu anlardık:) Ah şu polisler ahhhh.Millet amartisör kapatıp,film cam taktırıp,arka koltuk iptal 1000 watt lık kolonlarla gezerken bişey olmuyorda biz geçtikmi aynı caddeden çek sağa.Allahım sabır ver.

Yapılan davranışın hatalı olduğunu düşünüyorum..Hareket halindeyken önünüzü kesmediler sanırım ? Sayın gergerli en kısa zamanda sizin değerli görüşlerinizi bekliyoruz..Saygılarımla..

Saygılar bendenizden paşam....

Öncelikle geçmiş olsun kardeşime...

Olayın gerçekleştiği şehir (yazılmamış..editlenmiş)konusunda pek bir fikrim olmamakla beraber;
mesleğimin ve memurluğumun bilgilendirme sınırlarını aşmadan;

İl içerisinde yapılan uygulamalarda (ki bu uygulamalar çeşitlidir..A/kapama Planı, B/kapama Planı, Şehir kapama Planı vs...)belli kurallar vardır...

Kardeşimizin anlattığı konuyu dikkatli okursanız Ekiplerin çeşitliliği Uygulama Planının bayağı bir ciddi olduğunu belli ettiriyor..

Kendiside askermiş sanırım..:rendeer:

Uygulama planlarının kendine has kuralları ve yaptırım zorunlulukları vardır..
(mesela, ihbarda geçen olayda yanıltıcı bilgi olabilir..Doğruyu söylemeye bilirler..Buda bir kuraldır):cherry:

Herşey emir doğrultusundadır yani..Tabi hoş bir durum değil ama şunu unutmayalım ki herşey halkın huzuru ve güvenliği içindir..:wiinkk:

İstisnalar kaideyi bozmaz..:bounce:

Son düzenleme:

HRC

hepsini okudum kamera şakası gibiymiş gerçekten, nasıl bir tutumdur böyle çok ilginç

daha dün ''işteyim bi kaç üni öğrencisi arkadaşalarını bekliyor yanlarına bi beyaz bi şahin geldi kızlara laf attı öğrenciler hemen bakarmısınız diye bizi uyardı ve biz cıktığımızda 18-20 yaşlarında 2 kişi bize dalga geçerek ve araba hareket halindeyken polise heber ver diye dalga geçtiler plakasını felan alıp polise telefon açtım ekip gönderiyoruz dedi ve araba yok olduktan sonra siflene siflene içinde 2 kişi olan bi ekip geldi ne tarafa gittiğini söyledik ve o tarafa yönlendirdik 10-15 dakikaka sonra aynı araba yine yurdun önünde geziyordu bunlara neden bişey demiyorlar veya üzerlerine gitmiyorlar da şuçsuz insanlara hırsız kaspçı muamamelesi yapıyorlar onu anlamıyorum

asfalt16 sanada geçmiş olsun

bu yaşadıkların benimkinin yanında hiçbirşey. :) ben anlatmıyim belki sürgüne giden başkomer beni bulur :D

Ekiplerin çeşitliliği Uygulama Planının bayağı bir ciddi olduğunu belli ettiriyor..herşey halkın huzuru ve güvenliği içindir.

Teşekkürler mesajın için arkadaşım.Fakat her şey tabiiki halkın huzuru için ama , uygulamalarında motorsiklet kullanıcılarının huzursuzluğuna maal vermeyecek şekilde olması daha memnuniyet verici olur..desek :cat:

esp

Bence de canı sıkılan Türk polıslerınden oluşan bı gruptur sanırım tabıkı mesleğı kötülemek genelleme yapmak da yanlış olur bence ama motor sevdası bırakmaz ınşallah senı abım :)

artislik olsun diye yaptıklarından adım gibi eminim çünkü bunu yapan okadar çok kişi varki....
ee kardeşim plaka uymuyor(olmayan plaka vs...renk uymuyor nasıl yaparsın burası hollywood film stüdyosumu?sanmışlar...?? 2 dakkada renk plaka değştirsin adamlar burası tr herşey olur...malesef geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Arkadaşım geçmiş olsun,yapılanın saçmalığı ortada sonuna kadar haklısın ama her meslek grubunda olabilecek bu tip çalışanlar yüzünden motosiklet gibi bir keyifi bırakma derim çünkü böyle adamlar için bırakmaya değmez....
Tekrar geçmiş olsun,saygılarımla :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar