Şerit Tanımayan Şoför

Biber gazını nereden temin edebilirim? Bende yanımda bulundurayim :) Birde kamera kaskta sabit olarak takılı mı? Kask kendinden kameralı mı? Bende böyle kamera almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim nerden temin edebilirim.
Bauhaus'ta var hatta kasalara bile koymuşlar çok lazım bişeymiş gibi.

Geçmiş olsun. Seni sağlayıp sonra önüne kırdığı için otobüs sürücüsü kusurlu. Fakat, senin de trafik kuralı açısından olmasa da tedbirli sürüş açısından eksikliğin görülüyor. Otobüs sürücüsünün seni sağdan geçtiği anda takip ettiğin araçla aran epey açılmış. Eğer sakin bir sürüşü tercih edeceksen sağdan gitmeyi tercih etmeliydin. Öndeki araçla bu kadar ara bırakmana İstanbul'da müsade etmezler. Yeterince dikkatli sürseydin otobüsün gelişini kaçırmazdın. Otobüsü zamanında farketseydin sağ tarafa geçip onun sol şeridi almasını kolaylaştırabilirdin. Çünkü adam hızlı. Gereksiz bir gerginlik yaratmışsın. Çünkü otobüsü farkedip sürüşünü ona göre ayarlamışsın. Son anda korna çalıp sola girmeye kalkışman senin açından tehlikeli. Adam kızıp seni zor durumlara sokabilirdi. Yolunu değiştirmen akıllıca olmuş. Kazasız sürüşler...

Motosikleti
Forza 250
Tamam adam öküz önüne atlıyorda sen halen gaz vermeye neden devam ediyorsun onu anlamadım. Deliyi görünce kuyrugunuzu saklayın efendim.
Kaza oldukdan sonra kim haklıymıs kim haksızmıs önemi yok.

Tamam adam öküz önüne atlıyorda sen halen gaz vermeye neden devam ediyorsun onu anlamadım. Deliyi görünce kuyrugunuzu saklayın efendim.
Kaza oldukdan sonra kim haklıymıs kim haksızmıs önemi yok.

zaten ben orada kararsız kaldım baktım yanda polıs.durayım dedım durdum yonu degıstırdım.gazı kapattım sonradan

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Geçmiş olsun. Seni sağlayıp sonra önüne kırdığı için otobüs sürücüsü kusurlu. Fakat, senin de trafik kuralı açısından olmasa da tedbirli sürüş açısından eksikliğin görülüyor. Otobüs sürücüsünün seni sağdan geçtiği anda takip ettiğin araçla aran epey açılmış. Eğer sakin bir sürüşü tercih edeceksen sağdan gitmeyi tercih etmeliydin. Öndeki araçla bu kadar ara bırakmana İstanbul'da müsade etmezler. Yeterince dikkatli sürseydin otobüsün gelişini kaçırmazdın. Otobüsü zamanında farketseydin sağ tarafa geçip onun sol şeridi almasını kolaylaştırabilirdin. Çünkü adam hızlı. Gereksiz bir gerginlik yaratmışsın. Çünkü otobüsü farkedip sürüşünü ona göre ayarlamışsın. Son anda korna çalıp sola girmeye kalkışman senin açından tehlikeli. Adam kızıp seni zor durumlara sokabilirdi. Yolunu değiştirmen akıllıca olmuş. Kazasız sürüşler...

sola donus olacagı ıcın sodaydım.ayrıca gelen otobus yesılın ıvmesıyle suratlı geldı.saga kacsam ezebılırdı

dikkatli bakınca otobüsün önünde bir araba durmuş o da kendini zorla sola atmış tabiki senin canına kast edemez ama muhtemelen senide sıkıkştırmadan öyle kurtarırım diye düşünmüş o an anlık karar vermesi lazım zaten piskolojik olarak ufak araçsın diye o tarafı seçmiş

dikkatli bakınca otobüsün önünde bir araba durmuş o da kendini zorla sola atmış tabiki senin canına kast edemez ama muhtemelen senide sıkıkştırmadan öyle kurtarırım diye düşünmüş o an anlık karar vermesi lazım zaten piskolojik olarak ufak araçsın diye o tarafı seçmiş

o kadar hızlı gelmese o sertıdnde ben gectıkten sonra gecse daha guzel olmaz mı ? Yani adama burda nasıl hak verırsınız anlamıyorum.ılla dusup devırmesı mı gereklı?

o kadar hızlı gelmese o sertıdnde ben gectıkten sonra gecse daha guzel olmaz mı ? Yani adama burda nasıl hak verırsınız anlamıyorum.ılla dusup devırmesı mı gereklı?

aynı şey başıma geldi . tıkalı olan şeridinden benim üstüme kırdı . kendimi zor kurtardım .
kırmızı ışıkta yanına vardım . ne yaptığının bilincinde dönüp bakmadı bile ,
asıl canımı sıkan servisteki insanların ilgisizliği. herif üzerime kırdığında yalcular bizzat tanık oldular.
pek normalmiş gibi sadece irileşen gözleri oldu. ahlaksız şehrin utangaç pederleri....

geçmiş olsun kardeş trafikte böyle mallar heryerde var burada sürüsüne bereket hemide.
boşver onları sen dikkat et

Z86O2r.png

07 EJT 47 sanırım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
böyleleri çok var kavga falan çözüm değil yol verip devam etmek gerek..

Yükleyicisi YouTube hesabını kapattığı için bu video artık kullanılamaz.

siz nasıl izlediniz yav ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar