Şerit Tanımayan Şoför

arkadaşlar bugün akşam eve gidiyordum.şeridimde sakin sakin takip mesafemi koruyarak ancak bakınız bir kardeşimiz ne güzel biçmeye teşebbüs ediyor beni ve el kol yapıyor.
not: araya girerek yanına gidecektim sonra vazgeçtim yolumu değiştirdim.hani insek kavga etsek ne olacak ? biber gazı yanımda var ama napalım belaya bulaşmayalım küçük yer yine karşılaşabiliriz :)
bu sefer yanımda savcı yoktu anlayan anladı :pl: :bounce:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Fazer8 abs
kurtarıcı meleğin o herzaman karşına çıkmaz :cherry:

sanki sende kaşınmışşın az adam kaptırmış girecek ne diye gaz açıp sıkıştırmaya çalışıyorsun sende
buda bi gerçek şimdi

ben böyle çok kavga ettim, ama hangi biriyle uğraşacam dedim artık kavga etmiyorum. direk önüne geçiyorum ve yavaş yavaş gidiyorum fitil ediyorum, geçmesine de müsade etmiyorum, kendim sıkılana kadar bırakmıyorum, arkada kuduruyor böyle köpekler.

valla ben gecenlerde sol seritte giderken sagimdan hizli bir servis surucusu sagliyarak gecti o kadar hizli geliyormuski sehir icinde ben hiz sinirinin 10 km ustunde sehir ediyordum boyle hayvanlardan uzak kalabilmek icin . Neyse cok tehlikeli bir sekilde sagladi , isiklarda tabakaneye ...... yetistiriyorsun. Canimimi alicaksin dedim ? Ben gordum seni , sen merak etme diyor bana . Forumda arkadaslar yok suratina biber gazi siktim yok soyle yaptim diyordu pek anlam veremiyordum . Simdi sehir icinde kullandikca gercekten cok egitimsiz , cok cahil insanlarla dolu bir ulkede yasiyoruz. Motor zaten daha fazla dikkat gerektiren bir tasit , bu vb insanlar yuzunden motorculari ve motor surmeyi keyiften cok paranoya ya cevirenlere soyluyecek kelime bulamiyorum .

sanki orda birbirinize birşeyler söylediniz gibi geldi bana :) Seni açıkça saymamış o maymungillerin üyesi.

yanlız o diğer kedili videonu panter Necla görmesin ha, kediye küfür ediyon diye saçını başını yolar molar :queen:

Sen de ne tıngır tıngır gidiyosun kırmızıda en öne geç yeşil yanınca uza, minibüsle şunla bunla uğraşma.

Sen de ne tıngır tıngır gidiyosun kırmızıda en öne geç yeşil yanınca uza, minibüsle şunla bunla uğraşma.

olmaz azıcık yurt dısına bakalım :)
adamlara bızı araba gıbı gorun dıyoruz aralara gırıyoruz hocam :) empatı kurunca olmuyor.haa hc mı gırmıyorum.gırıyorum elbet ama cok sıkısık trafıkte

olmaz azıcık yurt dısına bakalım :)
adamlara bızı araba gıbı gorun dıyoruz aralara gırıyoruz hocam :) empatı kurunca olmuyor.haa hc mı gırmıyorum.gırıyorum elbet ama cok sıkısık trafıkte
Yurt dışında da aralara giriyolar en öne geçiyolar hatta motorcuların öne geçip beklemesi için özel yer ayrılmış trafik ışıkları bile var bazı ülkelerde. Bizim ülkede trafikte herkes birbirini sürekli geçmeye programlandığı için adamın seni geçmesinde bir sorun göremiyorum :cherry: Sende aralardan geçersen araçlara sürtmediğin sürece kimsenin tepki göstereceğini sanmıyorum.

Bu kayıt ve plaka ile polis e suç duyurusunda bulunmanız gerekir ki böyle eşşeklerden biri daha trafikte nasıl davranması gerektiğini anlamaya başlasın.

tam sinir krizi.. yazın uğraşıyorum da kışın donduğum için bende senin gibi yoluma gidiyorum =/

Bence her ne kadar aralara girip yolumuza devam etsekte nihayetinde aracın yolunu kesmiyoruz veya şeridinden atmıyoruz. Yani çoğunluğumuzun öyle yaptığını sanıyorum. Motorun şehir içinde gittiği hız normalken otobüsün sağdan daha hızlı gelip şeridi sıkıştırarak alması bence hiçte doğru değil...

sinyal kolu biyerine kaçmış sürücülere ne yapmalı...
bende bi kere sivil polis aracı çıkmıştıda önüme dokunduk tampona fakat yol benim hakkım. Adamlar sivil olunca trafik polisi çağırdılar. Allah'tan kamera çekimim vardı. Ceza yazdılar savcılığa gittim kamera kaydı ile iptal ettiler. yok hakkını aramazsan suclu ne olursa motorcu. İnkar etmiyorum. yanımda muşta taşıyan biriyim. Geçmeyin kardeşim önüme...

istanbul'da 4 tip araç sürücüsü var dikkat etmek gereken. 1-taksiciler ( her daim orço) 2- servisler ( orçolukta taksicilerle yarışacak derecedeler) 3- minibüsçüler ( özellikle gebze-harem ve kadıköy-kartal) 4- özel halk otobüsü şoförleri. bakın kadın sürücüleri saymıyorum, bana göre kadın sürücüler erkeklerden daha az tehlikeli, genç züppeler diğer dört tip sürücüyle yarışır.
gelelim en efendi sürücülere; kesinlikle en efendileri iyi eğitim almış zengin araç sahibi sürücüler, ya da onların şoförleri. uzak durulması gereken hususi araçlara gelince, her türlü van tipi ( fiorino, doblo, kangoo tarzı),
haftanın 5 günü sabah 9 akşam 9 trafikteyim. motorcularadanda tehlikelileri var tabi; en başka peket servisi yapanlar, çoğu genç oluyor, heyecanlı sabırsız, sadece motosikletin geçeceği aralarda motor solluıyorlar. kuryeler ( evrak vs taşıyan cbf, ybr kullananlar) ise istisnalar hariç genelde adam gibi sürücülerdir, onlar kadar tecrübeli motosikletçi kim ne derse desin yok. tabi yeni yetme kuryeler hariç.

arkadaşlar bugün akşam eve gidiyordum.şeridimde sakin sakin takip mesafemi koruyarak ancak bakınız bir kardeşimiz ne güzel biçmeye teşebbüs ediyor beni ve el kol yapıyor.
not: araya girerek yanına gidecektim sonra vazgeçtim yolumu değiştirdim.hani insek kavga etsek ne olacak ? biber gazı yanımda var ama napalım belaya bulaşmayalım küçük yer yine karşılaşabiliriz :)
bu sefer yanımda savcı yoktu anlayan anladı :pl: :bounce:
https://www.youtube.com/watch?v=ykk7kxZhzUE

Biber gazını nereden temin edebilirim? Bende yanımda bulundurayim :) Birde kamera kaskta sabit olarak takılı mı? Kask kendinden kameralı mı? Bende böyle kamera almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim nerden temin edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar