Şerefsizlik içerir!!

Oyle bisey yok arkadaslar ilan aciklamasinda da 32 bin km yaziyordu onceden. ozellikle Girip baktim. İlan sahibi kisi buralarda takiliyor galiba konudan haberdar olmus anlasilan.kendini kurtarmak icin hemen aciklamayi degistirmis.

kbR

Azıcık okuyalım genşler, adam aşağıya km yazmış. Olurda atıyorum 20 - 30 bin diye km aralıklı aratan olursa diye km yi ilana düşük yazmış, altına da adam gibi km yazılmış

Öyle bi dünya yok kardeşim.. Ben 20 - 30 binde alıcam ki 20 - 30 binde arıyorum, bu ilanı görmek zorundamıyım ? İnsanları dolandırmaya hakları yok. Meşkulde edemezler gerçek dışı ilanlar la.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motosikletler motor ömürlerinin kısalığından değil de belli bir km yi dolduramadan kaza yaptıkları için ömürleri uzun olmuyor. Yoksa iyi bakılan bir motorun uzuuun km ler gideceğini milletin anlaması lazım artık.

Oyle bisey yok arkadaslar ilan aciklamasinda da 32 bin km yaziyordu onceden. ozellikle Girip baktim. İlan sahibi kisi buralarda takiliyor galiba konudan haberdar olmus anlasilan.kendini kurtarmak icin hemen aciklamayi degistirmis.

Demek bundan sonra yapılan katakullinin ekran görüntüsünü de almak, mümkünse sayfayı tümden kaydetmek gerekicek, onu anlıyoruz burdan:)
Duyarlılığınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Azıcık okuyalım genşler, adam aşağıya km yazmış. Olurda atıyorum 20 - 30 bin diye km aralıklı aratan olursa diye km yi ilana düşük yazmış, altına da adam gibi km yazılmış

Ben dün konu açılınca baktım açıklamada da 32.000 yazıyodu demekki bu ilan veren şahıs bu forumda takılıyo. İlanı değiştirmiş. Yani kısacası biz yine bize geçiriyoruz

kbR

Bunun gibi adiler yüzünden ben ilanıma 85 bin kilometre yazdım diye insanlar çekiniyor aramak bile istemiyor ararsada ölücülük yapıyor. Dürüst insan kaybediyor genelde malesef.

İlanımıda koyayım. Belki orjinal kilometresini görerek V-strom almak isteyen çıkar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2008-model-abs-li-yoshimura-egzozlu-bol-extrali-dl-650-v-strom-219825301/detay/

Bursa dan Tavşanlı ya gelen endurocular var sürekli sizde onlardan birimisiniz acaba ?

Vay arkadaş ya. İnsan nasıl huzursuz olmaz, nasıl kendine yedirebilir bunu.

TRde 80,90 ve 2000'li modellerin 10k-50k km aralığında bir dünya motor mevcut.
Motora nadir binen adam dahi yılda 3,5k km yapıyor.
En kötü hesap ile;
Model 2000
KM 20000 olduğunu varsayalım
Yılda 5bin yapsa

15x5000=75000Km :)

Analog göstergelere hiç itimatım yok, dijital sayaçları da rezil rüsva ettiler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-8432-km-de-gercek-orjinal-hatasiz-muayenesi-var-214753020/detay

92 model 8432 kilometrede hmmm.

Bence plakayı yazıp ifşa edin ki birinin canı yanmasın. Kırk kere söyledik böyle motorların ifşası için sabit bir başlık olmalı. Kazalı olupta orijinal yazan, km si düşürülmüş, kol bacak çıkarmış ama anahtar deymemiş yazan ve yakalanan tüm motorları o başlıkta ifşa edelim. Yorum yazmak yasak olsun sadece motor ifşa mesajları olsun ki motor alacağımız zaman girip 2 dakikada seçebilelim almayı düşündüğümüz motor orada var mı diye.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-uzerinde-sigara-icilmemis-220643890/detay

İlandaki motor 50 küsur binden bu km ye düşürülmüştür. Yakın tarihte arkadaşımdan alındı. Böyle şeref yoksunlarını deşifre etmek iyidir. Almayın aldırtmayın :cat:

Daha iki gün önce bu ilana baktık arkadaşla. Hatta üzerinde sigara içilmemiştir ibaresine bayağı güldük, güven vermeyen bir ilan olduğu üzeirne geyik yaptık. Vay be.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

Bir de ilanın 32.000 yazdığı ama açıklamada 51.000 ibaresinin olduğu tartışması var. Bu aldatmaca değil midir? Sonunda o kişi ''Bu araç 51.000 kmde'' dese bile ilana 32.000 yazması etik bir davranış değil, savunacak bir tarafı yok bunun.

Bence plakayı yazıp ifşa edin ki birinin canı yanmasın. Kırk kere söyledik böyle motorların ifşası için sabit bir başlık olmalı. Kazalı olupta orijinal yazan, km si düşürülmüş, kol bacak çıkarmış ama anahtar deymemiş yazan ve yakalanan tüm motorları o başlıkta ifşa edelim. Yorum yazmak yasak olsun sadece motor ifşa mesajları olsun ki motor alacağımız zaman girip 2 dakikada seçebilelim almayı düşündüğümüz motor orada var mı diye.

Aynen öyle.

Acilen dediğiniz gibi sabit bir başlık açılmalı böyle karakter yoksunlarını ifşa edilip, insanların canlarının yanmaması adına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar