goodenough' Alıntı:arkadaşım büyük geçmiş olsun,
kuyruksokumum ağrıyor demişsin bence bir an önce doktora görün
bir arkadaşım kuyruk sokumunu kırmıştı, kırdığından haberi yoktu
3 gün kırık dolaştı geçer diye ama geçmedi
sonunda 1 yıldır simit benzeri bir şeyle oturuyor arada geçirdiği tedavileri anlatmıyorum bile
Allah korusun motor kullanamayabilirsin,
tavsiyem doktora görünmen...
vipseyahat' Alıntı:Ya Korkuttun beni şimdi sabahtan beri oturup kalkarken ağrı yapıyor zaten, gerçi darbenin etkisiyle ezilmiştir diye düşünüyorum ama gitsem mi doktora kararsız kaldım şimdi...
kardes bundan 5 sene evvel..basima oyle birsey geldi..120 km surat ile sahine carptim..o anda fren falan hikaye hele bide kacacak delik yoksa yatirmak en mantiklisi cunku basak varya ayagimizi koydugumuz..o engelliyor zarar gormemizi..kafadan vuruslar..kesin ucuyorsunuz..ve motoruda cope atiyorsun cunku sasesi bitiyor....umarim boyle bi durumda kalmazsiniz..:0 kazasiz gunler...ama su bi kesin zorda kaldiginiz an eger arka trafik musaitse kesinlikle motoru yatirmaktan kacinmayin..ve tabii dusus teknikleri var onlarida uygulamak lazim...watercolours' Alıntı:geçmiş olsun. konu da açılmışken tecrübeli motorculara soralım hemen. çarpışmanın kaçınılmaz olduğu durumlarda en iyi yöntem motoru yan yatırmak mı? düşünüce öyle gözüküyor hakikaten. kontrolsüz bir şekilde fırlatılmak yerine yerde sürüklenmek daha iyi gibi duruyor. en azından çarpma etkisi daha az olur herhalde (tabii bu arada peşinizden gelen 4 tekerli sizi çiğnemezse).