Şerefsiz Otobüsün Yüzünden Düştüm....

Maltepeden yine işe doğru yola çıktım sabah, normal de hergün en sol şeridin yanındaki dar alanı kullanıyorum. Yine aynı şekilde çıktık yola sağolsun belediyemiz aradaki toprak kısma toprak dökerken bir bölümünü bizim şeride dökmüş tabi o esnada otobüsün şeridi daraltması ile toprağa mı çarpim frenemi basim kararsızlığı ile frene bastım tabi havanın yağışlı olması sebebiyle arka lastikler kontrolümü bozdu bende daha büyük bişey olmasın diye motoru yana yatırdım toprak kısma doğru kayarak girdim motorun yan gitti allahtan dizlikler vardı sadece sağ bacağımın üstünde büyük bir yaram var birde kuyruk sokumum çok ağırıyor. Allah daha büyük kazadan sakınsın. Allah sizleride korusun.

Ya bu arada bişey unuttum onu eklemeden geçemiyeceğim inanırmısınız kazadan sonra motoru toprak alana aldım biraz toparlanıyım dedim yaklaşık 50 tane motorcu geçti yanımdan üstüm başım çamur içinde zaten biri durupta bişey mi var hayırdır diye durup sormadı tüm bu tarz davranan arkadaşlarımızıda kınıyorum.....

ZZR

geçmiş olsun valla bu nedir iki gündür minibü otobüs ..ayrıca topic biraz gülümsetti beni serefsiz otobüsçnün yüzünden düştüm :) tekrar geçmiş olsun

saygılar

geçmiş olsun. şerefsizden bol ne var bu ülkede. nereye elini atsan şerefsize denk geliyo.

geçmiş olsun. konu da açılmışken tecrübeli motorculara soralım hemen. çarpışmanın kaçınılmaz olduğu durumlarda en iyi yöntem motoru yan yatırmak mı? düşünüce öyle gözüküyor hakikaten. kontrolsüz bir şekilde fırlatılmak yerine yerde sürüklenmek daha iyi gibi duruyor. en azından çarpma etkisi daha az olur herhalde (tabii bu arada peşinizden gelen 4 tekerli sizi çiğnemezse).

Dostum çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Ama 50 tane motor geçti biri bile sormadı diyosun ya .buna bozulma bence
Onlar gerçek motorcu degilki zaten.Bak Adana daki olayda nasıl birlik olmuş gerçek motorcular jandarmanın kapısına dayanmışlar ya adem i alırız yada burda yatarız diye.sen üzme tatlı canını yoluna devam et.gerçek dostlarını bulacaksın eninde sonunda:) :)

watercolours' Alıntı:
geçmiş olsun. konu da açılmışken tecrübeli motorculara soralım hemen. çarpışmanın kaçınılmaz olduğu durumlarda en iyi yöntem motoru yan yatırmak mı? düşünüce öyle gözüküyor hakikaten. kontrolsüz bir şekilde fırlatılmak yerine yerde sürüklenmek daha iyi gibi duruyor. en azından çarpma etkisi daha az olur herhalde (tabii bu arada peşinizden gelen 4 tekerli sizi çiğnemezse).
:))) evet birde arkadan gelen asıl tehlike:) :)

:salut: buyuk gecmis olsun.:salut: neticede iki teker ustunde gidiyoruz ve bizim maalesefki maalesef dort teker ustunde gidenlerden , dort kat daha fazla dikkat etmemiz lazim.onlarin motorlara karsi ilgisiz ve alakasiz araba kullanmalarindanda kendimizi kurtarmamiz icin.

gecmıs olsun...
ıyı olmana sevındım
yanından gecıp senı görmezden gelen motorcuları kınıyorum:farao:

Geçmiş olsun kardeş Umarım ilk ve son kazan olur daha büyüklerini rüyanda bile görmessin...

Burada hesabı çok iyi yapmak lazım ben en sol şeritte olduğum için mantıklısı toprak alana yanyatıp sürüklenmek diye düşündüm belki toprağa çarpsaydım sol şeridin üstüne düşebilirdim onu düşünmek bile istemiyorum. Eğer araçların arasında seyir ediyorsanız yan yatırıp moruru düşürmek çok tehlikeli olabilir allahtan başıma gelmedi öyle birşey.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostum büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
geçmiş olsun valla bu nedir iki gündür minibü otobüs ..ayrıca topic biraz gülümsetti beni serefsiz otobüsçnün yüzünden düştüm :) tekrar geçmiş olsun

saygılar

nasıl yani ya?? gülünecek ne varki bunda?? arkadaş düşmüş kendisi yaralanmış ve motoru hasar görmüş bunda komik olan nedir? bende mi bir anormallik var

gecmıs olsun kardesım allah beterınden saklasın :rendeer:

geçmiş olsun.
dünde ben yatırdım.
ayağındaki yaraya dikkat et,mikrop almasın.
arkadaşlar bu arada dikkat ederseniz korumalar sayesinde ucuz atlatıyoruz.
her zaman her şartta full koruma...

Çok geçmiş olsun kardeş.

2 konu dikkatimi çekti :

1- Motorcuların böyle bir durumu görüp durmadığına pek rastlanmaz, acaba seni görmedilermi yada durulamayacak bir yermiydi orası. şaştım bu davranışlarına. bir motorcu olarak üzüldüm ve görüp te durmayanları ben de kınıyorum.

2- En sol şerittende normalde araçlar yoluna devam ederken sen sol şeridin yanındaki boşluktan gittiğini söylemişsin. O ara boşluğa dökülen toprağın yüzünden senin o an sağa kayıp araçların şeridine geçmen gerekti. Anlamadığım şu; Normal şeridinde (en sol şeritte) giden o aracın suçu neydi. toprağı görüp senin onun şeridine geçmen gerektiğini dolayısı ile biraz daha sağa kayıp yer açmasını beklemiyordun herhalde. Hiç sevmem onları ama herif yolunda gidiyo, haklı yani.
Bence burada bir hata varsa kendinde aramalısın. Normal şerit dışında bir şeritte seyahat ediyosun, aşırı dikkatli olmalısın. toprak dökülmüş olabilir, lastik parçası veya başka bir düşen malzeme olabilir v.s. sağından trafik akarken sağa kayıp kaçamayabileceğini, aniden durman gerekebileceğini düşünerek daha yavaş gitmelisin.

Hepimizin başına gelebilir diye konuyu biraz deştim, kaşıdım.
Hürra hepimiz hata kimde diye bakmadan 4 tekerlere bağrışıyoruz ama bunlardan ders almak için özeleştiriyi atlıyoruz.

Bari suçun bizde olduğu durumlarda sağa sola bağrışacağımıza bu tür durumların karşımıza çıkabileceğini dikkatli olmamız gerektiğini konuşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar