Serde Erkeklik Var...Ağlayamadım...

Beyler haftalık iznimde 2 gün önce bi açılam dedim Terkos tarafına...Yassı Ören Ağaçlı taraflarını dolandım...

Ama yannışnıknan bir araziye girdim meğer balçıkmış 1 saat çıkamadım...kan ter içinde kaldım valla...fena faka bastım...:queen:

aha bu arazinin ötesi çamırmış...:p

SANY1701.jpg

SANY1702.jpg

SANY1703.jpg

SANY1704.jpg

SANY1705.jpg

SANY1707.jpg

SANY1708.jpg

SANY1709.jpg

SANY1710.jpg

SANY1711.jpg

SANY1718.jpg

SANY1719.jpg

SANY1720.jpg

SANY1721.jpg

SANY1722.jpg

SANY1723.jpg

SANY1724.jpg

SANY1725.jpg

SANY1726.jpg

SANY1727.jpg

SANY1728.jpg

SANY1729.jpg

Serde kroscu olmak varmış...bu yaştan sonra çamur bana göre değilmiş ama bunu anladım...

yağışıklıyım yav...:cherry:

SANY1715.jpg

nihayet orucc bittiii oh beee...:queen:

SANY1713.jpg

abi valla paçalrdan akmış o kadar korktun mu yaw:queen: sana bi bot lazım artık çamır bulaştıya daha istersin...:queen:

pöf leş gibi olmuş motorun metehan abi, keşke yıkattıktan sonra da bikaç fotoğraf çekseydin de içimiz açılsaydı :p

motor yıkanırken üzeriindeki mavi poşet ne işe yarıyor merak ettim abi...:silent::silent:

:) O kadar kirletirlirmi o cbf babası .Yazık ama :p

hacoli aslında cbf 150 topacına bir kaç cbf fotosu çakayım manzaralı didim...sonrası girdikcwe batak girdikce batak...Allahım sne kurtar beni dedim...motordan inince elle gaz verdim öyle yırttım...

abi valla paçalrdan akmış o kadar korktun mu yaw:queen: sana bi bot lazım artık çamır bulaştıya daha istersin...:queen:

çizme çantadaydı artık çok geçti giymek için...:p

pöf leş gibi olmuş motorun metehan abi, keşke yıkattıktan sonra da bikaç fotoğraf çekseydin de içimiz açılsaydı :p

aklıma hep Çınarcıktaki o karlı gün gelir kanka bu neymiş bee pehh...:cherry:

trşusunumu kurcak...mete bu gezcek tozcak....

bir günde sizle gezelim sedat sen falan bizim ekip sağlam...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

motor yıkanırken üzeriindeki mavi poşet ne işe yarıyor merak ettim abi...:silent::silent:

örtüyü ıslatmasın dedim...sonucta orası zor kuruyor ve beni ıslatıyor pantolonu vs...

mete seninle her yola gidilir..... bana uyar... yeterk,i uygun zaman ve uygun gezi olsun....

mete seninle her yola gidilir..... bana uyar... yeterk,i uygun zaman ve uygun gezi olsun....

ben yeberecileri hep sevdim...çoğu kafa arkadaşlar...cbf ybr tvs aslında düşük ccde huzur bulan bizler galiba gezilerden daha fazla keyif alıyoruz...daha paylaşımcıyız...daha mütevazı...vs...:cat:

Abi beni ve çakma ybr mi (kanuni windy 125cc) katmadın ama ayıp oldu şimdi kırıldım :pale:

Mersin İl Temsilcisi
motora palet tekerlek sana da çizme lazımmış ama dediğin gibi iş işten geçmiş be paşam. geçmiş olsun.

ben yeberecileri hep sevdim...çoğu kafa arkadaşlar...cbf ybr tvs aslında düşük ccde huzur bulan bizler galiba gezilerden daha fazla keyif alıyoruz...daha paylaşımcıyız...daha mütevazı...vs...:cat:

Mete abi bu pazar yapacagımız Düzce/Güzeldere şelalesi gezisine senide bekleriz....Grup Liderine İhtiyacımız var en önde bi tane cebefe arkada 5 tane ybr:queen::queen::queen:gelirsen büyük mutluluk duyarız:rendeer::rendeer:Şelalenin orda mangal yapılcak:):):)

Mete abi bu pazar yapacagımız Düzce/Güzeldere şelalesi gezisine senide bekleriz....Grup Liderine İhtiyacımız var en önde bi tane cebefe arkada 5 tane ybr:queen::queen::queen:gelirsen büyük mutluluk duyarız:rendeer::rendeer:Şelalenin orda mangal yapılcak:):):)

al benden de bu kadar... ama mete uykusuz olacağını söylüyor bende ısrarla davet ediyorum...

al benden de bu kadar... ama mete uykusuz olacağını söylüyor bende ısrarla davet ediyorum...

Uykuyu ne yapacak yaw şelalenin orda mangal yanarken kestirirsin tüm yorgunlugun gider su sesi kanat kokusu:mrgreen::mrgreen:grup lideri oluşunun verdigi bi sorumluluk leb demeden çorumla ilgili herşeyi anlayan bi commuter tayfası daha ne istiyosun....:):p

Uykuyu ne yapacak yaw şelalenin orda mangal yanarken kestirirsin tüm yorgunlugun gider su sesi kanat kokusu:mrgreen::mrgreen:grup lideri oluşunun verdigi bi sorumluluk leb demeden çorumla ilgili herşeyi anlayan bi commuter tayfası daha ne istiyosun....:):p

ortak ağzından bal damlıyor... bak canım mangal çekti...... mete bizi düzceye götür... mete bnizi düzceye götür....

o arazinin arkasının çamur olduğuna inanamıyorum. Bu arada allahtan motor Honda yani.. ;)

çinli motorlara laf savuranın sonu böyle olur :mrgreen: allah batırıverir çamura.:p
geçmiş olsun sayın abim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar