Sepetli Motor Yarışları

Biyerlerde sohbet ediyorduk sepetli yarışlar vamı yokmu diye resmini buldum sizinle paylaşmak istedim,motorun görünmeyen yüzünde sepet var ve iki kişi yarışılıyor cok nadirde olsa tv de bazen ekrana gelebiliyor bu yarışlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok ilginç geldi bana, nerede bulunur bunların videosu, bilen varmı.

Gerçekten hoş görünüyor. Hiç tv veya internette rastlamamıştım. Aklıma bile gelmez aslında. Zorlu bir yarışa benziyor :mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f
bende izlemiştim,yanlız senin foto baya eskilerden kalma olsa gerek.benim gördüklerim çok daha modern şeylerdi.iki kişi motorun üstünde,arkadaki viraja göre motorun üstünde yer değiştirerek dengeyi sağlıyo.bi motorun,bi sepetin üstüne geçiyo.bide benim gördüklerim pistte yarışıyodu.

evet çok deişik olmuş kaza riski yüksek gibi geliyor bana ama neyse

bende izlemiştim,yanlız senin foto baya eskilerden kalma olsa gerek.benim gördüklerim çok daha modern şeylerdi.iki kişi motorun üstünde,arkadaki viraja göre motorun üstünde yer değiştirerek dengeyi sağlıyo.bi motorun,bi sepetin üstüne geçiyo.bide benim gördüklerim pistte yarışıyodu.
Bende izlemiştim adamın nasıl yer değiştirdiğini anlamadım heran düşebilir

sepetli motor yarışları

:cherry:eskiden az da olsa tv veriyordu seyretmiştim daha tehlikeli bir yarış sepetdeki co pilotun işi daha zor bütün yük onda 1989 yılına kadar yarışlar vardı daha sonra kaldılrıldı ,heralde sponsor nedeniyle olacak,200 km hıza kadar çıkıyolardı bence daha zevkli bi yarış belkide sepetli motorda öğrenmeye başladım ondandır.yine tv de olsa seyrederim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar