- Konu Yazar
bi anda akşamüstü burdur tefenniden cavdır üzeri denizli üzerinden kuyucağa gitmeye karar verdim. cuma akşamı 17.30 da cıktım. 19.15 gibi denizliye indim. hava karardı 1-1.5 saat kardeş ziyaretinden sonra 20-30 sıraları denizli içinden kuyucağa gazladım. yoğun trafik korkutmadı değil. ama altımdaki sentör idi. düşmana korku dosta güven veriyordu.
şaka bi yana farları süper.. karşıdan gelen sürücüler sellektör yapıyordu o kadar kuvvetli. ve karanlıkta farların aydınlatması sayesinde 110 u gördüm. hoş 100 den sonra zor cıkıyor 105-110 lara, ama 90 dan aşa düşmedim. 22.15 sıraları kuyucakta baba ocağına indim. evdekilere sürpriz oldu. dönüş karacasu üzeri. rampalarda pek 4 ten aşa düşmedi. 86 kiloyum. yüküm yoktu. motorda ısınma falan olmadı. normal sıcaklık. tek sıkıntı küçük mola verdiğimde yada ışıklarda durduğumda vitesi boşa alma . 2 den boşa geçerken bire geçiyor. birden boşa almak isterken ikiye geçiyor. tutturmak zor. şu vites ayağını 3 cm da uzun yapsalar sanırım güzel olcakmış. motorda her zaman dediğim gibi titreşim sıfır. bazı arkadaşlar titreşim var, yada titreşim az var diyor. bana göre sıfır. çünkü titreşim yolda giderken aynalardan belli olur. ayna görüntüsü sıcak asfaltta 80-90-100-110 da hiç bozulmuyor ve net görüntü oluyor. yakıt olarak, 110tl yakıt aldım sanırım içinde 40 tl lik yakıt halen mevcut. belki 30 dur. 450km yaptım. ayrıca şansıma cuma ve dönüş günüm cmrtesi hava fırtınalı idi. beni baya zorladı.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]