Senteye gelirse ekime kadar,gelmezse sektirene kadar.Ya bunlar senteyi ön tekerin stabil şekilde havada gitmesine diyorlar.. Ayakları frende gazı köklemiş durumda yapıyorlar...
Ama sekteyi ilk defa duydum..Tominin tabiriyle sektirsin gitsinler ...![]()
Hadi hadi sende tanımı yaptığına göre pulsarı niye topladığın anlaşıldıTekere geldiğinizde gaz ve frene basmadan dengede durduğunuz yere sente derler, düşmeye başladığında gaz kalkmaya başlayınca frene basılır.
Konu başlığına tıkladığım zaman motorlardaki sente nedir diye sorulacağını ve teknik bir konu olduğunu düşünmüştüm ama büyük hayal kırıklığına uğradım.
Köyde dede ezeceğimHadi hadi sende tanımı yaptığına göre pulsarı niye topladığın anlaşıldı![]()
Ölmeden önce yapılacaklar listemde ilk 10'a girerKöyde dede ezeceğim
9 Mart dede ezme gününe ne dersin abi?Ölmeden önce yapılacaklar listemde ilk 10'a girer![]()
7-8 Mart eğimdeyiz, 9'unda dede ezersek @Okan Sinan Ocan ağzımıza yüzümüze eder.9 Mart dede ezme gününe ne dersin abi?
Hocamızda gelsin.7-8 Mart eğimdeyiz, 9'unda dede ezersek @Okan Sinan Ocan ağzımıza yüzümüze eder.![]()
Hoca o motivasyonla bizi senteye alır, tek tekerde çoğaltırHocamızda gelsin.![]()
Hiç gülesim yoktu be kardeşim..Köyde dede ezeceğim
Kızların önünde yanlayacağım
Plakamı söküp çevirmelerden kaçacağım
Gotik bulup kaçıracağım
Her yerde Diyanet Başkanı İstifa diye bağıracağım
Tüm gerçek sebepler bunlar, magandalık için Pulsar şart.
Spontini ile ancak bu oluyor:
Abi hoca da dede sayılmaz mı hazır görmüyorken takılalımHoca o motivasyonla bizi senteye alır, tek tekerde çoğaltır![]()
Dur abi 7-8 Mart'ı atlatalım ondan sonra hocamıza sataşalım, yoksa bizi eğitimde sektirecek.Abi hoca da dede sayılmaz mı hazır görmüyorken takılalım
Eğitimi alıp hocamızdan başlayın.
Hiç gülesim yoktu be kardeşim..
Yürü be ben bile gelirim bak arkandan .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi hoca da dede sayılmaz mı hazır görmüyorken takılalım
Eğitimi alıp hocamızdan başlayın.
Hoca Emniyet Teşkilatıyla papaz olmak için başka yol ve yöntemler de var.@tommygun eger bir daha egitim yaparsak bu yeni yetmeyi bir numaraya yaz bisi deniycem![]()
Hocam Aras Kargo gibi gelir alırlar aman.@tommygun eger bir daha egitim yaparsak bu yeni yetmeyi bir numaraya yaz bisi deniycem![]()
Yok abi büyüklerimize boynumuz kıldan ince.Hoca Emniyet Teşkilatıyla papaz olmak için başka yol ve yöntemler de var.![]()
Hoca Emniyet Teşkilatıyla papaz olmak için başka yol ve yöntemler de var.![]()
Hocam sen yine insaflısın ya.Sen ilk gün kapali alan egitimini niye trafige kapali alanda yapiyoruz saniyorsun ? Orada trafik kanunlari degil hocanin kanunlari gecerli. Yat sürün 100 sinav 200 mekik 2000 mt düz kosu sadece isinma hareketleri olacak. Görelim bakalim kaslarida sivri dili kadar kuvvetlimiymis![]()
Ben kosmam arkandan motorla gelecegim elimde kirbac olacakHocam sen yine insaflısın ya.
Ben bizim yenileri 8 ,10 km 'den az koşturmuyorum.
Koşarız hep beraber ayıpsın .
Mekik şınav kolay köfte yemiş kadar oluruz ..