sensin saygılı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
genelleme yapmayayım diyorum ama bu dobloya binen insanlıktan çıkıyor arkadaş :) isviçreli bilim adamlarını bu konuyu derinlemesine incelemesi için davet ediyorum :)

bir samsunberg' li ilim adamı olarak ifade etmeliyim ki kullanıcı kitlesi şahin kullanıcıları ile aynı sosyo-ekonomik çevreden; kredi filan derken buna geçti bir kısmı
biraz da diğer arabalardan büyük, özgüven artırıyor (eşyaya bağlı özgüven bizi yine sosyo- ekonomik çevreye götürüyor)
aracın yapısı da sürücünün çevreyle etkileşimini kısıtlıyor biraz

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda NT1100
şimdi benim gördüğüm, takip mesafesinin çok üstünde bir mesafe var öndeki araçla, ayrıca şeridin sol tarafına yakın gidiyor,bu kullanım tarzı diyeceğim ama arabanın peşinden giderken bu şekilde gitmiyor. Birde sen arabanın yanından şeridini ihlal ederek geçiyorsun sıkıntı yok o senin yanından geçince veryansın ediyorsun. Samimi olmak lazım bence. Bana sol şeritte kimse böyle bir hareket yapamaz çünkü ben o hızda o takip mesafesi ile orada gitmem.

Çok güldüm, acayip güldüm, üfff ne güldüm varyaaa, ama bi güldüm hiç sorma..

şimdi benim gördüğüm, takip mesafesinin çok üstünde bir mesafe var öndeki araçla, ayrıca şeridin sol tarafına yakın gidiyor,bu kullanım tarzı diyeceğim ama arabanın peşinden giderken bu şekilde gitmiyor. Birde sen arabanın yanından şeridini ihlal ederek geçiyorsun sıkıntı yok o senin yanından geçince veryansın ediyorsun. Samimi olmak lazım bence. Bana sol şeritte kimse böyle bir hareket yapamaz çünkü ben o hızda o takip mesafesi ile orada gitmem.

Kural işine girerek çıkamayız..

Arkadaş hız limitine uygun gidiyor arkadan gelen araç hızı ihlal ediyor..
Sağdan araç geçmek yasaktır arkasında bekleyip yol vermesini beklemesi lazımdı..
Motosiklet için kurallarda şeridin neresinde duracağı yazmıyor yani o an şerit motosiklete ait..

Samimi olmak gerekirse kuralları bildiğinizden pek emin değilim..

Hadi filtrelemeyi kural ihlali sayalım yine de 3 e 1 bir durum var..

Motosikleti
Honda NT1100
Kural işine girerek çıkamayız..
Ben zaten kurallardan bahsetmiyorum samimiyetten bahsediyorum, yoksa elbette kurallar var bende biliyorum, emniyet şeridinde seyir yapılamayacağını, iki arabanın arasından geçilemeyeceğini, kaldırıma park edilemeyeceğini, feribot sırasında en öne kafadan girilmemesi gerektiğini, ama ben samimiyim diyorum ve bu kurallara uymadığımı söylüyorum. Siz bu kurallara uyuyorsanız benim bilgi düzeyimi de eleştirmek en doğal hakkınız ona da bir şey diyemem.

"kadınlra direksiyon vermicekmişsiniz" ha sanki bunu yapan erkek sayısı daha fazla değilmiş gibi!

Ablacim ben senelerdir arac kullaniyorum yogun trafikte basima gelenlerin %80 i kadinlar yüzünden
daha dun aksam abla isiklarda durdugu gibi telefona sarilmis frenden ayagi gevsemis haberi yok sehirler arasi yolda 70 km ile giderken araba onume akiyor. Kornaya bastim panikledi allahtan arabayi stop ettirdide fukara sumugu gibi yapismaktan kurtuldum. Bayagi arananin yarisi yola akti ama. Simdi gelde guven kadin şoförlere

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar