Sennheiser kulaklik tavsiyesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese hayirli yillar kulaklik tavsiyesi istiyorum bilen kullanan arkadaslardan kulaküstü olacak yalniz kulakici olmayacak aklimda olanlar hd 218 hd 407 ve hd 457 yorumlariniza acigim tesekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

anlasildi kulaklik kullanan yok :)

Dostum Bende HD 407 Modeli Var. 1 Yıldır Kullanıyorum Aslında Pek Kullanmak Denmez Buna Resmen Hırpalıyorum Kulaklığı. Benim Kötü Kullanımımdan Dolayı Kablosunu Değiştirdim. Jak Girişine de El Attım Haliyle ama Öyle zor Bir İş Değil Yarım Saatimi Almadı :)
Kulaklığın Kalitesine Gelirsek... Açıkcası Çok Kulaklık Kullandım Arkadaşlarınkileri vs. En Kaliteli Sesi Bundan Aldım Sesi %100 Açamıyorum O Kadarda Güçlü Ses Veriyor :) Müziği Açtığında; Dış Dünyayla Bağlantın Kesiliyor Anlayacağın İçeriye Sesde Almıyor..Kulak Kısımındaki Süngerler Çok Rahat ve Yıkanabiliyorlar Hijyen konusunda da sıkıntı yok :)
İçini Açtım Baktım. Neodyum Mıknatıs Kullanmışlar ki en Kaliteli Sanayi Tipi Bir Mıknatıs Çeşitidir bu...
ama Kötü yanlarıda Yok değil. Yaz Mevsiminde Süngerlerden Dolayı Terletiyor Bunaltıyor. Bide İnsan İçinde Kullanıma Pek Uygun Olduğunu Düşünmüyorum Yani Dizaynı o Yönde Değil Evde Otururken Kullanıma Uygun.
Başka Merak ettiğin Bir Şey Olursa Sorabilirsin Selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum Bende HD 407 Modeli Var. 1 Yıldır Kullanıyorum Aslında Pek Kullanmak Denmez Buna Resmen Hırpalıyorum Kulaklığı. Benim Kötü Kullanımımdan Dolayı Kablosunu Değiştirdim. Jak Girişine de El Attım Haliyle ama Öyle zor Bir İş Değil Yarım Saatimi Almadı :)
Kulaklığın Kalitesine Gelirsek... Açıkcası Çok Kulaklık Kullandım Arkadaşlarınkileri vs. En Kaliteli Sesi Bundan Aldım Sesi %100 Açamıyorum O Kadarda Güçlü Ses Veriyor :) Müziği Açtığında; Dış Dünyayla Bağlantın Kesiliyor Anlayacağın İçeriye Sesde Almıyor..Kulak Kısımındaki Süngerler Çok Rahat ve Yıkanabiliyorlar Hijyen konusunda da sıkıntı yok :)
İçini Açtım Baktım. Neodyum Mıknatıs Kullanmışlar ki en Kaliteli Sanayi Tipi Bir Mıknatıs Çeşitidir bu...
ama Kötü yanlarıda Yok değil. Yaz Mevsiminde Süngerlerden Dolayı Terletiyor Bunaltıyor. Bide İnsan İçinde Kullanıma Pek Uygun Olduğunu Düşünmüyorum Yani Dizaynı o Yönde Değil Evde Otururken Kullanıma Uygun.
Başka Merak ettiğin Bir Şey Olursa Sorabilirsin Selamlar...

tesekkürler kardes verdigin bilgiler icin :)

Hd 202 var bende. 3 ya da 4 sene önce almış olmam lazım. Bundan önce 6 liralık snopy kulaklığım vardı. İnanması güç ama snopy daha iyiydi. İlla Sennheiser alacağım diyorsan 202'den kesin uzak dur. Benim bir sonraki kulaklığım kesinlikle Sennheiser olmayacak.

Not: Ses konusunda oldukça hassasım, rahatlıkla çok iyi bir kulağım var diyebilirim. Tutupta "sennnaaaaanarsın sanhayzırdan sinopi kullağnnn seannnnn" tarzı ergen mesajlar yazmassa kimse sevinirim.

Moderatör
Ses konusunda bende çok hassasimdir. Ama bilmem kulaklık markalarını falan. Fakat hiç anlam veremem bir kulaklığın 500 lira olmasına.

Ben 70 liraya aldım diye hatırlıyorum zamanında. "Bir kere almışken kalitelisini alayım, nasıl olsa uzun süre kullanırım" demiştim ancak pişman oldum. 70 liralık Sennheiser fonksyonel tasarım, parça kalitesi ve sağlamlık olarak snopy kulaklıtan bariz daha kötü çıktı. Ses kalitesi de daha iyi değildi. Bir kulaklık neden 500 lira olur; o parayı bir kulaklığa verebilenler var demek ki...

10 sene once 40 dolara bı phılıps almıstım fakat 2 gunde bozulunca bu kulaklık ısınden sogudum sony alıp ıdare edıyorum 15lıra cvarı yada creative

Zamanında px100 vardı. Çok memnundum ama zamanla parçaladım.
Sonra px100den memnun olduğumdan px200 aldım. Beklediğim gibi çıkmadı. Güzel ama mükemmel değil.

Bu arada sennheiser'ların kabloları girişlerinden çok kolay kopuyor. Her iki kulaklığın girişlerini sürekli lehimlemek zorunda kaldım...

Satın aldığım kulaklıklar 2 aydan fazla sağlam duramıyor bende.Özellikle bu aralar ayda bir kulaklık alıyorum.

Ve yine almam gerekiyor çünkü kulaklığımı kaybettim. :p

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Satın aldığım kulaklıklar 2 aydan fazla sağlam duramıyor bende.Özellikle bu aralar ayda bir kulaklık alıyorum.

Ve yine almam gerekiyor çünkü kulaklığımı kaybettim. :p
alın verin ekonomiye can verin....
burda en çok şey yapan sensin sanırsam...:queen:

Sennheiser mx 80 modelini şiddetle tavsiye ederim fiyat etiketine bakınca önce irkiliyorsunuz 14 tl civarı birşeydi fakat basit bir kıyaslama yaparsak ipod kulaklığından kalite olarak daha iyi ses veriyor ve gerçekten o fiyata o kadar kaliteli ses vermesi çok şaşırtıcı sadece kablosu kötü hatta o kadar beğendim ki aleti bir tanede yedek almıştım kablosunun kopma ihtimaline karşı ben kulaklığa servet yatırılmasına karşıyım 15 tl lik sennheiser ile 150 tl sennheisern arasında inanın fark 10 tl yi geçmez ama biraz psikolojik birazda marketing olayı var işin içinde

Buyrun ürüne biraz zam gelmiş sanki :p ; http://www.teknosa.com/kategori/ses.../110260518/sennheiser_mx_80_kulakici_kulaklik

Bu da incelemesi ; http://forum.donanimhaber.com/m_37053997/tm.htm

Sennheiser mx 80 modelini şiddetle tavsiye ederim fiyat etiketine bakınca önce irkiliyorsunuz 14 tl civarı birşeydi fakat basit bir kıyaslama yaparsak ipod kulaklığından kalite olarak daha iyi ses veriyor ve gerçekten o fiyata o kadar kaliteli ses vermesi çok şaşırtıcı sadece kablosu kötü hatta o kadar beğendim ki aleti bir tanede yedek almıştım kablosunun kopma ihtimaline karşı ben kulaklığa servet yatırılmasına karşıyım 15 tl lik sennheiser ile 150 tl sennheisern arasında inanın fark 10 tl yi geçmez ama biraz psikolojik birazda marketing olayı var işin içinde

Buyrun ürüne biraz zam gelmiş sanki :p ; http://www.teknosa.com/kategori/ses.../110260518/sennheiser_mx_80_kulakici_kulaklik

Bu da incelemesi ; http://forum.donanimhaber.com/m_37053997/tm.htm

garip avatarlı arkadaşa katılıyorum :) kullanıyorum, memnunum, hatta bozulursa gidip teknosadaki adamların kafasına vurup yenisini isteyebiliyorsun 2 sene boz boz götür ver yenisini al :cat: yalnız süngerin birini kaybettim. Hükümsüzdür..

aldığınız kulaklıkar kulak içi değide kulağın dışına oturan cinstense ses kalitesi düşer aslında. özelike mp3 çalar gibi cihazlarda olur bu. nedeni ise cihazın kulaklığa yeteri kadar enerji iletememi sanırım. ufak kulaklıklar daha iyi ses verirken daha büyüklerinden istediğiniz performansı alamıyoruz genel olarak.

philips'tede senn h. ve sonny içinde aynı problemi yaşadım. onun için kulağı dışarıdan kavrayan kulak içi olan düzenekleri tercih ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar