Senin trafik hakkında bilgin var mı? – Her şey hak, hukuk mu?

motorcu-kadin-kazasi.jpg

Trafikte bir otomobilin motosikletlinin önüne aniden kırdığı anın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Kıl payı kazadan kurtulan motosiklet sürücüsü ile otomobildeki yolcu arasında kısa, sert bir tartışma yaşandı; tartışmada motosikletlinin “Senin trafik hakkında bilgin var mı?” sözlerine yolcu “Her şey hak, hukuk mu?” diye karşılık verdi. Görüntüler farklı platformlarda yayılarak dikkat çekti.

Kaynak: instagram.com/heykumsal

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Memlekette hak hukuk kalmadığı için çok normal bir soru.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Hiç böyle bir durumda kalmadan konuşuyorum ilk saniyeler olayın sıcaklığıyla refleksle vs sövmek bağırmak normal de böyle dakikalarca süren kavgalar anlamsız geliyor aracında ve/veya vücudunda bir hasar hissediyorsan/görüyorsan ararsın 112 yi polisle halledersin işini ihtiyaç varsa da ambulansla gidersin kaçtıysa da görüntülerle plakasıyla şikayet edersin tartışmaya daha fazla gerginlik yaratmaya gerek yok.

Motosikleti
Ns200 15"
Bugün seyir halindeyken önümde Cappucino kullanan bir genç vardı, otomobil kullanıcısı sağda bulunan siteden yola çıktı ve uzun mesafeden başladı korna basmaya. Bulunan mesafede 2 ayağını sürtse duracak kadar boşluk varken adama artislenmeye başladı, adam hiç iplemeden yoluna devam etti. Velhasıl kelam trafikte en ufak olayı büyüten sivri zekalı çok genç var, videonun evveli bilmiyoruz ama şeridi ortalayıp fare gibi şerit dışından gitmeye çalışmasa hiç muhattap olmasa bu tarz şeyler başa gelmez.

Motosiklet kullanıcısı gençlerin trafikte saçma sapan özgüvenleri oluyor.

Şu zamana kadar daha trafikte kimseyle inip münakaşa etmedim çünkü gerek yok, en fazla trafikte iş bilmezliği üzerine yaptığı hareketlerden ötürü içimden söverim 2, dakika sonrasında bile sövdüğüm kişinin yüzünü bile hatırlamam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Burada sebep ne olursa olsun, olayın geçmişi ne olursa olsun araba sürücüsü bildiğin silah kullanırmış gibi arabayı motorlunun üzerine sürerek ona çarpmış ve düşmesine sebep olmuştur. Araba sürücüsü hayvan çocuğudur, yanındaki kızı da küfürbazdır, stres yönetimi yoktur, ağzı bozuktur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son zamanların trendi..
Motorcuya bulaş , arabayla düşür onu..
Zaten gereksiz araçlar, dolaşmasınlar ayak altında...

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ben de bir araba sürücüsünün hangi sebeple olursa olsun motosikletin üzerine sürmesinin akıl dışı olduğuna inanıyorum.
Haklı haksız fark etmez ortam mı gerildi, say söv sonra sakinnleş yoluna bak.
Motosiklette kaporta biziz o cahil cühela beyniyle üzerimize çıkmaya çalışanlar bizi kalıcı sakat bıraksa ya da ciddi bir hasara sebep olsa ne olacak?
Bazen Death Note gerçek olsa diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar