Seni En Çok Ben Severim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dishy benden sana

AŞK
Başından büyük bir aşk geçmemiş her kadın için bu bir eksikliktir;
başından büyük bir aşk geçmiş her erkek için ise bu bir fazlalıktır.
Erkeğin hayatında belki bir aşka yer vardır. Kadının ise aşkında belki bir hayata...

Erkekler deli gibi aşık olurlar, zamanla akıllanırlar. Kadınlar ise akıllı gibi aşık olurlar, zamanla delirirler.
Aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler. Aşık olan kadının gözünde başka hiçbir şeyin değeri kalmaz.
Aşık olan erkeğin gözünde ise her şey yeniden değerlenir.
Çünkü aşık kadın "nasıl olsa bitecek" sezgisi ile hareket eder.
Aşık erkek ise "nasıl olsa sonsuza dek sürecek" yanılgısıyla...

Aşık kadınlar bu yüzden hep endişeli ve huzursuzdurlar; aşık erkekler ise melekler gibi dingin ve aptallar gibi bön.
Aşık olmak erkeğe yakışır. Kadına asla. Kadına yakışan sadece aşktır.
Aşksız bir erkek kendini kölesiz bir efendi gibi hisseder, aşksız bir kadın ise efendisiz bir köle.

Kadın Ne İster?
Ne mi ister? Hepsini ister. Ve aynı anda.
Peki erkekler ne ister? Hem sevgili karıları, hem de haremleri olsun isterler.
Peki neden korkarlar? Hem karısız hem de haremsiz kalmaktan korkarlar.

Kadın erkeğinin kendisine kul köle olmasını ister; olunca da ondan nefret eder.
Erkek ise kadının kendisine köle olmasını istemez; olunca da onu sever.

Bir erkek kadından bıktığı için onu terk eder; bir kadın ise erkeğinden sıkıldığı için.
Arada çok önemli bir fark var.
Bir erkek doyduğu için kadınından bıkar.
Bir kadın ise doyamadığı için erkeğinden sıkılır.

Erkek kadının fiziksel görüntüsüyle; kadın ise erkeğin şehvetiyle tahrik olur.
Onun için kadınlar karşılarındakini anlarlar; erkeklerise sadece görünen dünyayı.

Kadın terk edildiği ve aldatıldığı zamanlarda, bir de boşanırken hiç tereddüt etmez.
Kararlı, şuurlu ve son derece akıllı biçimde bütün strateji ve nokta hücumu taktikleriyle delirir.

Delilik,kadınların aklıdır.
Ve sadece bu özellikleri bile, onların erkeklerden daha üstün kabul edilmeleri için yeterli bir sebeptir..
Kadınlar, sezgileriyle her şeyi bilirler. Erkekler ise akıllarıyla hiçbir şeyi bilemezler.

Kadınlar her şeyi görürler. Göremediklerini duyarlar.
Duyamadıklarını ise sezerler. Dişilik yalnız algı kapılarını değil, bütün telepati, sezgi,
altıncı his ve üçüncü göz kapılarını açan LSD, Mescaline, Psilosibin kadar güçlü bir iksirdir.
Kadınların sezgileri o kadar olağanüstüdür ki, onları erkeklerden çok daha üstün saymamak için hiçbir neden yok.

Sezgi de neymis mi dediniz? Aklın eli, kolu, gözü, kulağı ve burnudur.
Aklın dürbünü, pusulası ve radarıdır. şahini ve tazısıdır.

Kapanı, tuzağı ve oltasıdır.
Sezgi en kurnaz avcıdır. Sezgi olmasa ne bilim ne felsefe ne sanat olurdu.

Akıl mı? Akıl sezginin uşağıdır. O kadar..

YILMAZ ERDOGAN...

Bu arada hiç sinirlenme dishy Bkz hiç sevgilisi olmayan var mı konusunu açan arkadaş...

yok kızmadım,benim yaşadıklarımı bi ben bilirim,kimse bilemez.....

dostdark' Alıntı:
dishy sen bizim birtanemizsin:rendeer: :rendeer:
İstanbul seni anladı :cat: en azından ben:rendeer:

sağol canım yaa

Son düzenleme:
başlığı gördükçe sefarad aklıma geliyor :p
ben seni severim çok seni severim ben seni severriiiim çok seni severin :p

diişinin yorumu ile dinlediniz şimdi hava durumu :p

harbiden haaa benim de şimdiden sonra hep aklıma gelcek

demeseydim keşke :p
neyse işine bak sende :p

yazının sonuna gelmeden ahmet altan'a ait olduğunu anlamıştım. çünkü ancak o kadın ruhunu bu kadar gerçek tasvir edebilir diye düşünüyorum.. disycim paylaştığın için teşekkürler...
bir kadın sonsuza dek sevebilecek kadar yüreklidir ancak bu yürekliliği gösterebilecek bir erkek henüz yeryüzüne gelmemiştir.. en azından ben duymadım... filmlere hikayelere sözlere kanmamak lazım... sanırım bu doğanın kanunu...
:cat:
:)

@ miss
var benim
eminim gerisi gelcek forumun erkekleri tarafından :p
nouma sen bizim herşeyimizsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erkekler deli gibi aşık olurlar, zamanla akıllanırlar. Kadınlar ise akıllı gibi aşık olurlar, zamanla delirirler.
Aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler. Aşık olan kadının gözünde başka hiçbir şeyin değeri kalmaz.
Aşık olan erkeğin gözünde ise her şey yeniden değerlenir.
Çünkü aşık kadın "nasıl olsa bitecek" sezgisi ile hareket eder.
Aşık erkek ise "nasıl olsa sonsuza dek sürecek" yanılgısıyla...
bir kadın sonsuza dek sevebilecek kadar yüreklidir ancak bu yürekliliği gösterebilecek bir erkek henüz yeryüzüne gelmemiştir.. en azından ben duymadım...

Zannetmiyorum...

zaten her kadın öyledir demedim ama çoğu öyledir.. belki bitecek gözüyle bakar ilişkiye ama bu gerçekçi olduğundan ya da herşeye hazırlıklı görünerek güçlü olmak istediğindendir.... tabi ki bu yorumum gerçekten sevenlere yönelik ...
birini onun için herşeyi yapabilecek kadar çok sevmek böyle b.ktan bişeydir işte...(b.ktan dediğim için afedersiniz ama öyle işte)

atalarımız boşa dövmemiş bunları
sopaları eksildi böyle oldu bunlar
kızmış peh:farao:

miss ohyeah' Alıntı:

bir kadın sonsuza dek sevebilecek kadar yüreklidir ancak bu yürekliliği gösterebilecek bir erkek henüz yeryüzüne gelmemiştir.. .
:cat:
:)

O erkek yeryüzünde var.
o da benim.
Eşimi 16 yaşında tanıdım şimdi 35 yaşındayım. Bu dünya da ondan başka kadın yok.
İşe giderken ondan ayrı kalmak zorunda kalıyorum ya...
Öğlen yemeği molalarında asla dışardan yemem yersem de mutlaka yediğimden ona da alırım eğer almazsam o yemek dünyanın en lezzetli yemeği bile olsa bana zehir gibi gelir.
Mesleğe başlamadan antalya çamyuva da turizm işinde çalışmaya başaldım ondan ayrı kalmaya ancak 1 hafta dayanabildim.
Örnekleri daha da çoğaltabilirim.
Evet o gerçekten benim diğer yarım.

watergun' Alıntı:
O erkek yeryüzünde var.
o da benim.
Eşimi 16 yaşında tanıdım şimdi 35 yaşındayım. Bu dünya da ondan başka kadın yok.
Öğlen yemeği molalarında asla dışardan yemem yersem de mutlaka yediğimden ona da alırım eğer almazsam o yemek dünyanın en lezzetli yemeği bile olsa bana zehir gibi gelir.
Mesleğe başlamadan antalya çamyuva da turizm işinde çalışmaya başaldım ondan ayrı kalmaya ancak 1 hafta dayanabildim.

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Sağ olasın musti
saygılar sevgiler benden
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

bir kadın sonsuza kadar sevebilcek kadar yürekliymiş...
doğru
altını parayı:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
[QUOTE0=watergun]Evet o gerçekten benim diğer yarım.[/QUOTE]

Allahım benim diğer yarım nerde? (allahtan bu siteye takıldığımı bilmiyorlar)

watergun tebrikler ve helal olsun başka ne denir ki... demek varmış böyle erkekler.... :mrgreen: allah bozmasın...

Zaten hayatın amacı değilmidir aşk, yada hayatın ta kendisi... Kaybetmemek için neler vermiyoruz ki. İlk bir kaç ay rüya gibi,sonra ise herşey eskisi gibi değildir gözümüzde, artık geçinemiyoruz deriz. Tartışmalar ve ilgisizlik başlar çoğunlukla. Ama ayrıldıktan sonra anlarız ki, o kişi olmadan olmuyor.( burada sevgiden değil aşktan bahsediyoruz) O olunca yaptığınız işi daha özenli yapıyor hatta sadece kendi değilde onunda sorunlarına çözüm aramanız sizi hayattaki diğer sorunlara karşıda kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Artık sorunların çözümünü görme yeteneğiniz oldukça artmıştır. Hatta aşkınız sayesinde çevrenizdeki diğer kişilerle de iletişim kurma beceriniz inanılmaz derecede ilerlemiştir. Artık sorun değilde çözüm insanı olmuşsunuzdur. E tabi bunların hiçbir anlamı olmaz çünkü siz aşkınızı kaybetmişsinizdir. Hayatın amacı insanlarla iyi iletişim kurmak veya her türlü sorunu çözmek olmadığına göre şimdi ne olacaktı? Hemen düşünürsünüz ve geri dönersiniz eğer siz onu üzdüğünüzden dolayı ayrıldıysanız af dilemenin yollarını o mükemmel sorun çözebilen düşünce sisteminize bırakırsınız. Fakat birşeyin farkında değilsiniz; artık hiçbirşey eskisi gibi olamaz. Düşünsenize arkadaşınızla bile küsüp barıştığınızda dahi o küs olduğunuz an hep akıllarda kalacaktır ve istemeden karşıdaki kişi barıştıktan sonra bile bir adım uzakta duracaktır sizden.
Demek istediğim bir çok kişinin aşkı tatmadan veya görmeden öldüğü bu hayatta eğer siz aşka sahipseniz değerini bilin. Kimileri ''No woman No Cry'' desede bence aşk varsa kadınlar ağlamaya değer.....

evet aşk die bişey var,,en babasını da ben yaşıorum....

watergun' Alıntı:
O erkek yeryüzünde var.
o da benim.

:cat: :cat: :cat: ve de bu :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
watergun' Alıntı:
O erkek yeryüzünde var.
o da benim.

helal olsun....bende sevdim senin gibi...herşey kısmet nasip...:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar