Seni de unutmayacağım

Yer ; Kilitbahir köyünün 3 km dışı,şehitlik tarafı.Benzin bitmiş,birader artçımdı , dedim , sen bekleme Kilitbahir'e yürü oradan Eceabat a geçip 1,2 lt al benzin geldi dakika geçmeden bi scutere el ettim.Durdu baktık hortumsuz olacak gibi değil tahliye,teşekkür edip yoldan geçerken biraderi atarsin Kilitbahire dedim.Yolda biraderi görüp ben hortum bulup geleceğim demiş ve 5 dakika olmadan geldi elinde hortumla.Eyvallah benzin bulurduk sıkıntı değil esas önemli olan insanı değerleri animsamaktı. iyi geldi. Baya iyi geldi.

Türkiyede 2 sene yaşamış fransız turist bile daha iyi türkçe konuşuyor

@gibigibi1985;
Harbi, bir şey soracağım.
Doğru söyle ama, kendi yazını okurken yorulmuyor musun?

Maximum 1 TL'ye alacağınız serum hortumunu avadanlıkta, sele altında falan bulundurmakta fayda var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanlar diyipte diyemeyecegine ne diyebilirsin ki bazen insanlar diyipte diyemiyor...

Bundan sonra konu yerine yorumları okuyup sessizce ayrılacam o konudan, böyle saçma sapan bi yazı şekli yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir hafta kadar önce hayatımda ilk defa bir motorcu yolda durup hal hatır sordu. Yorulmuştum, sigara içiyordum ve motorun sağını solunu kurcalıyordum.
baktım karşıdan suzuki 1000cc ss selektör yakarak geliyor, alışkın değilim tabi. Geldi, sağa yanaştı, indi, bir sıkıntım olup olmadığını sordu, yardımcı olabilirmiş. Öyle mıncıklıyorum aleti dedim, kolay gelsin dedi ve yoluna devam etti. Dünyanın her yerinde motosikletçilerin birbirine karşı edindiği tutum aynı sanırım, ben de olsam aynı şeyi yapardım.

Yazabiliyor mu peki? Ayrıca 2 yerine iki, "de" ayrı, f büyük,t büyük. ....saygılar.

de birleşik geri kalan hatalı , ancak okunan ne şekilde anlaşılıyor. mesele süs püs değil , yazdığının anlaşılmaması. azıcık kitap oku. yazdığın şey 3 yaşında çocuğun konuşmaya çalışması gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar