seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

tmp

döviz kurunun önü alınamıyor, seneye dolar ne olur bilemiyorum ama epey bir yükseleceği kesin gibi. bu durumda 125 likleri 15 bin, 250 likleri 20 binden almaya hazır mıyız forum olarak merak ettim?

Hükümet bunun farkında o yüzden sigorta ruhsat ve benzeri indirimleri devam edecektir. 50cc olan modellerin sigorta ve ötvsi bu yüzden kaldırıldı yoksa motor piyasası bir iki seneye ölü duruma düşecek.

DKN

Barkin babuş demedi mi size alin bi cup koyun kenara diye

Vay be bu yılda 19 bine dayanmış R25
Nereden nereye

Olsun başımızdakiler namaz kılıyor. (Yani öyle soyluyorlar) Nolmus göZümüzdeki donu aldılarsa? Nolmuş siyasilerin 35 bin tane makam aracı varsa?
Büyük devletiz masrafımız çok. Bak kocaman sarayımız var çok şükür. Bunların parası nasıl çıkacak sanıyorsunuz?

Olsun başımızdakiler namaz kılıyor. (Yani öyle soyluyorlar) Nolmus göZümüzdeki donu aldılarsa? Nolmuş siyasilerin 35 bin tane makam aracı varsa?
Büyük devletiz masrafımız çok. Bak kocaman sarayımız var çok şükür. Bunların parası nasıl çıkacak sanıyorsunuz?

Hocam işte bende buna karşıyım insanlar bunu anlamıyor her bakana özel mercedes varken benim bi arabaya motora %110 ötv vermek zoruma gidiyor ötv nin KDV si olması zoruma gidiyor hayatın zevkini çıkaramamak zoruma gidiyor zenginlerin çok zengin fakirlerin çok fakir olması zoruma gidiyor ama hükümet hala daha yapılan yolları tartışıyor

Hocam işte bende buna karşıyım insanlar bunu anlamıyor her bakana özel mercedes varken benim bi arabaya motora %110 ötv vermek zoruma gidiyor ötv nin KDV si olması zoruma gidiyor hayatın zevkini çıkaramamak zoruma gidiyor zenginlerin çok zengin fakirlerin çok fakir olması zoruma gidiyor ama hükümet hala daha yapılan yolları tartışıyor

Aman ha bunu bakanların yanında falan söyleme. Birde durduk yere dayak yeme.
Sen sabah erken kalk, işe git, akşama kadar sorgusuzca çalış. Akşam eve gel, yemek ye sonra tv aç ahaber izle ve uyu. Haftasonu AVM'ye git. 29.90 TL olan ürünü 12 taksitle al. Kredi çek ev al, evin varsa kredi cek araba al.
Amaaaa sakın sorgulama. Senin yerine düşünenler var. Sen sadece işe gidip para kazan, kazandığın parayla da işe gitmek için motor al.

Hocam sana bir soru sorayım. Diyelim ki yarın hükümet karar aldı, otomobil ve motosikletlerdeki tüm vergileri sıfırladı. Otomobil ve motor son kullanıcı fiyatları artar mı azalır mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam sana bir soru sorayım. Diyelim ki yarın hükümet karar aldı, otomobil ve motosikletlerdeki tüm vergileri sıfırladı. Otomobil ve motor son kullanıcı fiyatları artar mı azalır mı?

Fırsatçı firmalar hocam hiç azalır mı :)

200kg luk demir yığınına 20 bin tl verene kadar o paraya 2013-2014 kompile alaşımlı 100kg son kalite malzemeden üretilmiş offroad ktm exc veya husky te serisi alır ,bir jant lastik takar keyfime bakarım..0 paralara bu ölüm makinalarını almak akıl karı değildir.Bu ülkede asfaltta bırak motosikleti araba sürmek bile tehlikeli..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
250cc ucuz motosiklet var ama millet motosiklet beğenmiyor (iş var ama millet....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar