Sencer (yürekçe) gelmiş, hoşgelmiş

bide motorun resimlerini görsek.şaka gibi aynalar görünüyor motor yok:D

hasan gelecem gelecem fuara ama :p aslında sımdıde gelirimde eniştenin mil puanları varmış bekeş ucak soy adımız tutmuyo dıye ben kullanamıyomuşum :p

ii sevindim, bugünde asfalt meleği geldi ist e, ona da bi motor baktık ama berbattı.. döndü ankarala :)
hepinize çok selam söledi:)

Cok kızdım simdi ona ama...
Gelipte bize haber vermemiş cok ama cok ayıp etmiş ::angry2::::angry2::::angry2::

GKN

ii canım sen?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------

Cok kızdım simdi ona ama...
Gelipte bize haber vermemiş cok ama cok ayıp etmiş ::angry2::::angry2::::angry2::

vayy demek asfalt meleği geldi bi alo demedi. çok ayıp dogrusu :bounce:

ayda bir geliyormuş istanbula iş için, bi falcon bakmış burda emin olamamış, metehan ı aramış, o da bana şutlamış motüre bakim die, bende gidip fahri görevimi icra ettim :p

ayda bir geliyormuş istanbula iş için, bi falcon bakmış burda emin olamamış, metehan ı aramış, o da bana şutlamış motüre bakim die, bende gidip fahri görevimi icra ettim :p

kanka yanlış bir gün seçmiş...Sapancaya doğru hareket edicem baktım bizim Asfalt abi gel motora bakalım...:p

ya abicim dün gelse ona serviste en kral ücretsiz çekapı ve ekspertizi yaptırıdım...

GKN

kanka yanlış bir gün seçmiş...Sapancaya doğru hareket edicem baktım bizim Asfalt abi gel motora bakalım...:p

ya abicim dün gelse ona serviste en kral ücretsiz çekapı ve ekspertizi yaptırıdım...

makina leşti zaten, km siyle bile oynanmış.. vazgeçirdim gönderdim :)
başka bi gün gelseydi bizde var aynı makinadan çok temiz onu gösterebilirdim, kısmet:wiinkk:

makina leşti zaten, km siyle bile oynanmış.. vazgeçirdim gönderdim :)
başka bi gün gelseydi bizde var aynı makinadan çok temiz onu gösterebilirdim, kısmet:wiinkk:

iyi ettin...keklerler parasını alır yollarlar...ya madem motör alacağı vardı önceden bize haber salsın ona en kral makinayı araştıralım...asfalttt duy sesimizziii aç gözünü kankaaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar