- Konu Yazar
Teşekkür ederim. Genel olarak bu sıkıntı var. İşin maddi ve zaman kısmı bir yere kadar önemli. Ama sonuçta bunlar insanın kaza yapma riskini etkiliyor. Ayrıca ehliyeti olmayanlar da var. Biri motora haksız yere çarpsa haksız iken, haklı olur. Bildiğim kadarıyla ruhsat sahibine 350 lira, ehliyetsiz motor kullanana da 350 lira artı çekici, park, motorun ve karşı tarafın hasarı... Tabii yaralanma ve ölüm gibi şeyleri hiç aklımıza getirmiyoruz bile...
Motoru Nahzuvay kardeşten aldığım gün beni eve kadar bırakmasını istedim. Oysa 650 Suziki'den sonra 150'lik Keeway Süperlight ne ki demedim. Neden diye sordu; 'her motorun bir acemilik dönemi oluyor' dedim... İnanın ertesi sabah çok erkenden motora bindim.. Motoru tanıyana kadar. Benim canım kadar başka insanların da canı çok kıymetli...
Motoru Nahzuvay kardeşten aldığım gün beni eve kadar bırakmasını istedim. Oysa 650 Suziki'den sonra 150'lik Keeway Süperlight ne ki demedim. Neden diye sordu; 'her motorun bir acemilik dönemi oluyor' dedim... İnanın ertesi sabah çok erkenden motora bindim.. Motoru tanıyana kadar. Benim canım kadar başka insanların da canı çok kıymetli...