Sıfır nk250 alsanız masrafınız olacak bütçeyi kurtarmayacak. Kötü ekipman almak zorunda kalacaksınız. 5bin lira ek bütçe olsa nk250 alır. 3 5 parçasını değiştirir elden geçirir binerdim muhtemelen. Ki öyle de yapmak üzereydim geçen sene. Ama bu bütçede ns200 alıp zamanla aksesuar, çanta, konfor arttıracak şeyler falan yapmak daha mantıklı. Nk250 direkt naked zaten, hiç aksesuar yakışmıyor.
Altında GS adv olan, africatwin olan göbekli amcalara sorsan 600'lük touringle bile uzun yol yapılmaz diyecekler. Milyon tane 150cc cubla, scooterla Türkiye turu, dünya turu yapan adam var. 30 beygir motosikletle istediğiniz her yere gidersiniz gençseniz ve heves varsa. Mevzu ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu. İstanbul'dan Antalya'ya bir günde gitmezsiniz gerekirse. Yolun ortasında mola verir, çadırda, pansiyonda konaklar ertesi sabah varırsınız ama varırsınız. Benim gibi motora yeni başlıyorsunuz, teknik bilginiz yok. İkinci el aldığınız alette bir problem çıksa çözene kadar 40 kere masraf yaparsınız. Hiç bulaşmayın ns200 temiz karar bence.