SEMTİN HAYLAZ I ... !!! '' tekteker ramço ''

İzmir İl Temsilcisi
Maşallah tekerinize saglık.

İstanbulun beton yıgınlarından sonra bu tür yerler insana huzur verici olmalı.

Güzel gezmişsin aga,bende evi viaportun oraya taşıdım ballıcaya 10 dk da gidiyorum yolları süper yapmışlar.. Kurtdoğmuşa girmeden beriden sağa saptın değilmi? ordan göçbeyli tarafına gitmiş gibisin yollar yabancı gelmedi

siz istanbulun bi ucunda oturuyorsunuz hehhehe

evden çıkıyorum gişelerden giriyorum İstanbul 17 km yazıyor kopuyor gülmekten :D

Maşallah tekerinize saglık.

İstanbulun beton yıgınlarından sonra bu tür yerler insana huzur verici olmalı.
aynen...... beton yığınlarından kurtulmak huzur verici...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Güzel gezmişsin aga,bende evi viaportun oraya taşıdım ballıcaya 10 dk da gidiyorum yolları süper yapmışlar.. Kurtdoğmuşa girmeden beriden sağa saptın değilmi? ordan göçbeyli tarafına gitmiş gibisin yollar yabancı gelmedi

göçbeyli tarafından değil ama ormandan çıkınca göçbeyliye bağlayan yola çıkıyorsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

siz istanbulun bi ucunda oturuyorsunuz hehhehe

evden çıkıyorum gişelerden giriyorum İstanbul 17 km yazıyor kopuyor gülmekten :D
istanbul bir devlet diyorum...

PSK

Motosiklet tutkunu özgür ruh bu olsa gerek tebrikler çok güzel bi gezi olmuş ,

insanın kendisini dinlediği derin düşüncelere daldığı bu anlar güzeldir candır :mrgreen:

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Enduro tadında keyifli bir gezi olmuş. Kullandığımız makineler ne olursa olsun hepimiz doğayı dağı bayırı seviyoruz. scooter-commuter-sport-cruiser
hepsiyle dağa bayıra tırmanıyoruz ve keyif alıyoruz. Bu gidişle herhalde enduroya geçeceğiz. paylaşım için teşekkürler.

İnsanın bilmediği yola yolcu olması kadar maceralı birşey yok. Güzel bir gezi olmuş...

Ramazan abi çağırmazsan böyle tek gezersin işte. Güzel gezi olmuş abi ;) Diğerinde beraber gezelim.

Valla yeni gördüm, çok güzel bir tur olmuş, sankim sanada bi cros gerek..

aynen paşam....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Motosiklet tutkunu özgür ruh bu olsa gerek tebrikler çok güzel bi gezi olmuş ,

insanın kendisini dinlediği derin düşüncelere daldığı bu anlar güzeldir candır :mrgreen:
kaybolmak güzeldir.... :D:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

ortam güzel olunca resimlerde güzel oluyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Enduro tadında keyifli bir gezi olmuş. Kullandığımız makineler ne olursa olsun hepimiz doğayı dağı bayırı seviyoruz. scooter-commuter-sport-cruiser
hepsiyle dağa bayıra tırmanıyoruz ve keyif alıyoruz. Bu gidişle herhalde enduroya geçeceğiz. paylaşım için teşekkürler.

kesinlikle katılıyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

İnsanın bilmediği yola yolcu olması kadar maceralı birşey yok. Güzel bir gezi olmuş...

teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

Ramazan abi çağırmazsan böyle tek gezersin işte. Güzel gezi olmuş abi ;) Diğerinde beraber gezelim.

ilk fırsatta gezeriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar