selvi boy problemi

dmg

Öncelikle hepinize merhaba,
Arkadaşlar scooter'la başlayacağım fakat sonrasında 125 cc'lik vitesli bir motora yükselmek istiyorum amma ve lakin biraz minyonluk var da :silent: 160 cm boyla hangi motoru kontrol edebilmek daha kolaydır, benim için daha uygundur? ::melek02:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşında dediği gibi honda grom altında çok iyi duracaktır, zaten çok şekil bir motor ancak küçük olduğu için pek tercih edilmiyor.

Bende de aynı sıkıntı var. Kapılardan sığmıyorum. (Boy 1.63)

Cross enduro ss dışında neredeyse herşeyi sürdüm.

Bizim boya en rahatı Cruiser hocam. Ben motora 250 mct ile başladım.

dmg

Abi sen selvinin ne olduğunu biliyon mu? :queen:

basit bir ironi.. ::139::

bu arada bir arkadaşın duke 125'ini denedim (oturma denemesi) o çok hoşuma gitti. o tip bir şey istiyorum da

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Bende de aynı sıkıntı var. Kapılardan sığmıyorum. (Boy 1.63)

Cross enduro ss dışında neredeyse herşeyi sürdüm.

Bizim boya en rahatı Cruiser hocam. Ben motora 250 mct ile başladım.

cruiser'in üzerine yakışmam gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hepinize merhaba,
Arkadaşlar scooter'la başlayacağım fakat sonrasında 125 cc'lik vitesli bir motora yükselmek istiyorum amma ve lakin biraz minyonluk var da :silent: 160 cm boyla hangi motoru kontrol edebilmek daha kolaydır, benim için daha uygundur? ::melek02:

Gs 1200 süper adventur veya 1200 süper tenere uygun sizin boy için.

Alçaltma kiti her motor için var arkadaşım. Aklına gelecek her motor için var.

vitesli istersen MSX honda
Honda%20MSX%202014%20(10).jpg

skuter istersen pcx honda
honda-pcx-siyah-kask-ile.jpg

Motosikleti
Cbf 150
Al bin kardeşim boyu problem etme. 78 cm e kadar 2 ayak parmak ucu basabilirsin. Viteslide yokuşlarda bi zorluk çekersin o kadar. Sol ayağını yere koyar sağ ayağınla da fren yaparsın yeşil yanınca da gazlar gidersin. Acemilik zamanında pek artçı almamaya bak yeter. Scooter da daha kolay kullanması 2 frende ellerin altında olduğu için zorluk çekmezsin.

Aynı sorun bende de varya 1.60 boyum var. Ama ben Honda grom veya cruiser sevmiyorum. 26 temmuzda ehliyet sınavım var ve hep hayalim olan Yamaha wr125x almak istiyorum kime sorsam kullanamayacağımı çok zor olacağını söylüyorlar. Yabancı bir form sayfasında bir arkadaş sele alçaltma kiti kullanarak 1.65 boyla rahat bir şekilde kullandığından bahsetmiş ben 1.60 boyla sele alçaltma kiti takarsam sıkıntı yaşar mıyım. Bazı kişilere sordum amortisörleri kestirirsin dedi bu doğru bişeymi yapılabilir mi ? Yada alçak seleli bildiğiniz supermoto varmı :D kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :D

1.67 boy bayan 1200 GS kullanan var..

https://eksisozluk.com/bmw-r-1200-gs--2649743?p=3

toplamda 6 bin km deneyimi olan, 1,67 boyunda, taş çatlasa 53 kilo çekecek bir kadının 1,74 boyunda, 80 kiloluk bir ayıcığı o kadar rahat şekilde virajlara sokabilmesinin başka bir açıklaması yok. bu motosiklet inanılmaz bir cihaz. "zaten 1200 gs alıcam" diyen kişi, basit bir eğitimin ardından çok rahat bir şekilde r 1200 gs satın alabilir. beklemesine bence gerek yok.

eşimde kullandığımız setup içinde alçaltılmış sele bulunuyor, bu sayede bıdık boylu biri bile rahatlıkla kontrol edebilir bu motosikleti, yere düşürmediği sürece! (şu tarihe kadar en az 6 defa motosikletini yerden kaldırdığım sevgili eşime buradan selam eder, akşam istediği bir şey varsa getirebileceğimi beyan ederim)

dmg

1.67 boy bayan 1200 GS kullanan var..

https://eksisozluk.com/bmw-r-1200-gs--2649743?p=3

toplamda 6 bin km deneyimi olan, 1,67 boyunda, taş çatlasa 53 kilo çekecek bir kadının 1,74 boyunda, 80 kiloluk bir ayıcığı o kadar rahat şekilde virajlara sokabilmesinin başka bir açıklaması yok. bu motosiklet inanılmaz bir cihaz. "zaten 1200 gs alıcam" diyen kişi, basit bir eğitimin ardından çok rahat bir şekilde r 1200 gs satın alabilir. beklemesine bence gerek yok.

eşimde kullandığımız setup içinde alçaltılmış sele bulunuyor, bu sayede bıdık boylu biri bile rahatlıkla kontrol edebilir bu motosikleti, yere düşürmediği sürece! (şu tarihe kadar en az 6 defa motosikletini yerden kaldırdığım sevgili eşime buradan selam eder, akşam istediği bir şey varsa getirebileceğimi beyan ederim)

http://www.youtube.com/watch?v=ZLaPqbURxOQ

hahah bravo esiniz idolum olabilir ::pembe:: fiziken de orantısal benziyoruz herhalde, ben de minik olduğumdan ötürü güvenemedim kaldıramam edemem diye. o yine daha uzunmus gerci. bu tavsiyeleri dikkate alacagim alcaltma seyini ogrenmem cok iyi oldu, model tavsiyeleri icin de ayrica tesekkur ediyorum hepinize ::melek02:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar