Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Mala guti yapmışsın :) O motora kıyabilirmi kedi. Sen kıytırık cbf bin sonra kediye kız :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kınıyorum seni :)
Bu günahın bedelini ahirete bırakırsan 500 yıl kedi olarak 130 kiloluk kötü insanlar tarafından tekmeleneceksin...:pl:
:flower::flower::flower:

Mala guti yapmışsın :) O motora kıyabilirmi kedi. Sen kıytırık cbf bin sonra kediye kız :p

aga sorma parayı mala bağladım....:p

Yaf benim seleyi görsen... Desen çalışıyor keratalar üzerinde resmen :) Kıyamam ben ama... Kedileri çok severim.

Bu arada aslan, yamyam, dev tosbağa filan derken benim de aklıma ayu geldi... Anam anam, düşmanımın başına vermeye :p

ayılar hepsinden sakat aslında...:p ne bilim aga mal bazen çok tatlı geliyor inan...

Ahmet tekmelenmekde hoş bişey olmasa gerek...en son tekmelendiğimde askerdim koğuşta çavuşun biri uyandırmak için bacağıma bir tekme vurmuştu...hoş değil valla...:p

sonuçta benide bekliyor öteki dünyada bir ceza şansımıza zenci yamyam mı düşer yeleli aslan mı düşer yoksa elinde kırbaç oh yeah oh yeah diye beni kovalayan dev tosbaga mı olur bilemem.

O dev tosbağa benim ::evil::

Mete han abi benimde motorum olsada başka bi canlı ona zarar verse vallahi cinnet geçiririm :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O dev tosbağa benim ::evil::

Mete han abi benimde motorum olsada başka bi canlı ona zarar verse vallahi cinnet geçiririm :queen:

Seni gidi caretta caretta....yaw senin işin gücün yokmu ::p
Nesliniz tükeniyormuş,üreme bölgesinde mesaide olman lazım senin kardeşşşiiiiim:queen:

denilecek herşey denilmiş...
bize sadece okuyup ibret almak kaldı:queen:
bretalnyor.gif

Moderatör
amma gün evlenmişim hee 4 ekim evlilik yıl dönümüm oluyor da:cherry: takma kafana kedileri bende sevmem çünkü nankör diye ben olsam bende basardım tekmeyi ee neden olsa bende agresifim kompleksliyim:jocolor: hele benim kara şimşeğin seleyi çizecekler yemin ederim hava lı tüfekle kedi avlamayan böyle olsun(0):queen:

umarim birgun haavali tufekle senide vururlar kaba etinden. Bu aciklamanda ciddi olmadigini varsayiyorum, yoksa forumdan suresiz uzaklastirilacagim terbiyesizlikler yapardim sanirim.

Geçen günlerde iki aylık yavru kedinin kulağını kesen ve bacaklarını kıran şahıs ortaya çıktı. Yıldız Arslan tarafından veterine götürülerek tedavisi yapılan kediye çin işkencesi yapan koca, Hayvanları Koruma Derneği`ne giderek basın toplantısı düzenledi. Derneğin Başkanı Gülay Albayrak ve dernek üyelerinin de bir araya geldiği toplantıda kediye işkence yapan fabrika işçisi Ahmet Arslan, herkesten özür diledi.

O layın nasıl gerçekleştiğini üzüntüyle anlatan Arslan, şöyle konuştu: `O gece geç geldim. Yorgundum. Sabah kalktığımda uyku sersemliğiyle hayvanın pisliğine bastım. Böyle olunca sinirlerime hakim olamadım. İstemeden yaptığım bir şeydi. Kediyi gördüğümde vicdan azabı çektim. Türkiye`den, hayvanseverlerden ve eşimden özür diliyorum. Ben bir hayvanlık ettim diyemeyeceğim. Hayvanlara hakaret etmiş olurum. Ama bir anlık sinirle olan bir şeydi. Vicdanım rahat etmedi özür dilemek için geldim.`

İnsanlara, sinirlerini hayvanlardan çıkartmamaları tavsiyesinde bulunan ve eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu söyleyen Ahmet Arslan, şunları söyledi: `Eşim şikayetçi oldu. Karakolda ifade verdim. Kendisine kızmıyorum. O gerekeni yaptı. Çünkü onu seviyorum o da beni çok seviyor. Davacı oldun mutlu musun diye sordum, evet dedi. Ben de mutlu oldum o zaman sorun yok dedim. Herhangi bir sıkıntımız yok. Ama ben çok büyük bir hata yaptım. Sakın hiç kimse sinirini hayvanlardan çıkarmasın. O kediyi gördüğümde kulağı sarılı, bacakları sarılıydı. İçim yandı.`

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Ahmet Arslan, daha sonra kucağına aldığı kedileri severek yakından ilgilendi. Kendi fabrikasında da kedi beslediğini hatırlatan Arslan, bundan sonra hayvanları daha çok seveceğini ve onlara değer verenlere destek olacağını sözlerine ekledi.

Bolu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülay Albayrak da, bu davranışın herkese örnek olacağını söyleyerek, `Ahmet kardeşimiz hatasını anlayıp özür diledi.

Biz yıkıcı değil yapıcı bir kuruluş olmak istiyoruz. Bunun için hayvanlarımıza ve sevdalılarına sahip çıkıyoruz. Ancak yeni kanunlara göre bu hataların cezaları 300-500 TL`lik rakamlarda ödenebiliyor. Bu cezaların daha ağır olmasını istiyoruz. Biz Ahmet kardeşimizin vicdan azabı çektiğini gördük. İnşallah herkese örnek olur` dedi.

300-500 tl ceza ıle yırtacak gıbısın mete abı ama vıcdanen komu oyunun onunde kedılerden vede hayvan severlerden ozzur dılemen gerekecek

Motosikletinin koltuğu,kedi tarafından tırmaklanmayan motorcuya ben motorcu demem,deerrmişimmmm ve polemik çıkarırmışım buradada:queen:

Polemik başlatmak istemem , savunmasız bir kediye tekme atmak (kedi ne yapabilir ki ; en fazla motorunu çizer işte) vicdansızlıktır , merhametsizliktir.
Yaptığının büyük bir yanlış olduğunun farkına varmışsındır sanırım.Bunun esprisi olmaz , muhabbeti olmaz.Benimde bu nankör ve artist kedilere gıcık olduğum olmuştur fakat asla tekme atacak kadar vicdansızlaşmadım.Agresiflik dersen emin olabilirsin ki bozuk bir ruh yapım vardır , çok çabuk sinirlenirim bırak saati günlerce sakinleşmem yani kısacası senden daha sinirli bir insanımdır.Tabi insanın yaşadıklarında çok büyük pay var hatta %99 yetişmedir bu kötü huylar.
Fakat MERHAMET VE SİNİR/AGRESİFLİK ayrı şeylerdir.
Bunları karıştırmaman dileğiyle :)
Dediklerimi sakın yanlış anlama o nankör gıcık kediye bile merhamet etki Allah'ta sana merhamet etsin şayet sende bizde onun gözünde savunmasız ve çaresiz varlıklarız.
SAYGILAR

vicdanınızın sızlayıpta dürüstçe bunu bizimle paylaşıyo olmanızda bir erdemliktir. yinede geçmiş olsun sağlık olsun diyorum. öpüşüp barışırsınız sizde üzmeyin kendinizi :)

Motosikleti
Cbr 650F
kediler motorları çok seviyo çok hoşlarına gidiyo ama kıymamak lazım onlara başka çözümler bulmak lazım motorları korumak için

Bu olay benim hiç başıma gelmedi önceki motorda bi kere ayak izlerine rastlamıştım o kadar :) kediler kırmızıdan korkuyomu acaba :queen:

sizinki gene iyiymiş bi gün benim motorun koltuğunda 2 kedi bastım benim kovaladığımı görünce hemen olay mahallini ter etmişlerdi ancak sıvı bir delil bırakmıştı erkek olan tabii sonrasında seleyi ne kadar temizlesemde 2 gün motora binmek gelmemişti içimden :p

tavsiyem 1 kutu süt bırak kedilerin oraya sonra hemen uzaklaş maalum koltuk vakası 2 olabilir kaşla göz arasında :p vicdanın azda olsa rahatlar..

F54

umarim birgun haavali tufekle senide vururlar kaba etinden. Bu aciklamanda ciddi olmadigini varsayiyorum, yoksa forumdan suresiz uzaklastirilacagim terbiyesizlikler yapardim sanirim.
sen işine bak arkadaş kimin ne yapacağından sanane :jocolor: sen uzaklaşmak istiyorsan uza yani:king:

Moderatör
sen işine bak arkadaş kimin ne yapacağından sanane :jocolor: sen uzaklaşmak istiyorsan uza yani:king:

Tam da senden bekledigim cevabi verdin. Artistligini git havali tufekle savunmasiz hayvanlara yap. Oyle uza falan diye posta koyup internet delikanliligi da yapmana gerek yok arkadasim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar