Seleye sigara basmışlar...

Mersin İl Temsilcisi
Offf içim acidi, üzüldüm insanlık ne hale gelmiş diye. Üstüne de seleye acidim. Oraya minik bir şey yapıştır. Böylece içine yağmur yahut yıkanınca su girip curutmez. Sonra oraya kuşak attir ince bir şekilde. Orijinalini hemen değiştirme. Değiştirince yine olmayacağı garanti değil. Sakin ve sabırlı ol. Motorunun da senin de başına çok şey gelir. Gecen yıllarda, bizim MT den birinin aelesine içki şişesi koymuşlardı ve sahibi tartışınca bicaklamislardi. Sakin kimseyle tartışma. Mala gelsin.. Tekrar geçmiş olsun güzel kardeşim..

Geçmiş olsun

Şimdi bu resimle karakola filan gitsek kundaklama tebeşşüs filan desek bi işe yararmı yoksa he he diğip kapı dışarı mı ediliriz

Dua ederek seleyi eski haline getirebilirsin

Ne içiyonuz siz bilmiyorum ama bu forumda artık bazı yazışmalardan miğdem bulanmaya başladı..

Sele için dostum geçmiş olsun. avrupa yakasında birkaç yer var sele yapan işcilikleride güzel aslında. tercihen ben olsam yazda geliyor üzerine güzel bir file konfor kılıf alır bir nebze gizlemiş kapatmış olarak devam ederdim.şayet fiyatı uygunsa orjinalin al, yada para sıkıntın yoksa. ama öncesinde hangi kansız yapıyor onu bulmak lazım. bunu yapan normal bir insan olamaz.

Ne beyinsiz insanlar var su dunyada utaniyorum sunlarla ayni dunyada yaşadigima bana sorarsaniz masrafa girme ufak bisey yapistir siyah devam et. Yapani bulursan dovme orjinal sele aldirt almazsa dov :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar