seleye oturan sokak kedisi problemi

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
öncelikle belirteyim; köpeğim var, hayvan severim, kedilerle kişisel bir derdim yok.
ama motosiklet selesi konusunda resmen savaş ilan ettiler bana.

şu seleye oturan kediler mevzusuna hâlâ çözüm bulamadım.
1 koltuk, 2 sele kılıfı, 1 tane de motosiklet çadırı… hepsinin sonu aynı.
kedi sadece uzanmıyor, resmen buraya yerleşiyorum deyip tırnaklarıyla kazıya kazıya kendi evini inşa ediyor.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Kediyi sahiplenip evinize alın.

evdeki koltukların mundar olacağı garanti ama motor kurtulur en azından.

Not: Ben böyle yaptım. Şu an evde hepsi sokaktan gelen 16 tane kedimiz var.:)

En güzeli seleye 2. kılıf takmak. Benim branda yırtılınca sera çadırından naylon örttüm. Şeffaf renkli. Kediler çok seviyor. Işık geçirdiği için soğuk havalarda güneşlenmeye geliyorlar. Bunun yanında yağmurlu havalarda da hem etrafı seyrediyorlar hem de yağmurdan korunuyorlar. Ancak bir tane kendini bilmez kedi var, geçen hafta büyük tuvaletini tam yan çantanın üstüne yapmıştı. Ya kötü yağmura denk geldi ya da bana garezi var. Yakalarsam bende aynını ona yapacağım.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Seleye oturan kediler en fazla seleye zarar verir . Asil seleye oturan iki ayakli hayvanlar var ki en büyük zararli onlardir.

Not: Bir de seleye oturan köfte müptelasi etoburlar var ki son canli hayvani da köfte yapip yiyene kadar durmayacaklardir. Bunlarin tövbe edip sadece gözleme yiyenlerinede rastlanir .

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sele üstüne küçük bir kilim sabitleyip motorunuzu branda içinde saklayıp brandayı da alttan iple bağlayıp kedilerin gelmesini engelleyebilirsiniz, gelseler bile en fazla kilime zarar verirler.

Motosikleti
cbf 150
Sele kılıfı altınada gazete mümkünse gazete yandaş medyadan gibi birşey olsun ben genelde bu gazetelerden tuvalette bir tane tutuyorum. Kedi pisliğinede iyi gelir eminim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kedi yatmaz diye bi urun var, "illa oturmasin yaklasmasin" diyorsaniz bu urun.
"Yok ya arada otursunlar ama seleyi cirmiklamasinlar" diyorsaniz da yukarida arkadaslar yazmis cozumleri.
Siradisi bir cozum onerisi de seleyi aluminyum folyo ile kaplamak. En kisa surede deneyip sonucu buradan bildirecegim.

ben de bi çözüm bulamadım buna. scooter ın selesini mahvettiler, üzerine branda çektim, onu da perişan ettiler. tamir bandı aldım, onunla boydan boya bantlıcam bakalım, belki banta zarar veremezler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
öncelikle belirteyim; köpeğim var, hayvan severim, kedilerle kişisel bir derdim yok.
ama motosiklet selesi konusunda resmen savaş ilan ettiler bana.

şu seleye oturan kediler mevzusuna hâlâ çözüm bulamadım.
1 koltuk, 2 sele kılıfı, 1 tane de motosiklet çadırı… hepsinin sonu aynı.
kedi sadece uzanmıyor, resmen buraya yerleşiyorum deyip tırnaklarıyla kazıya kazıya kendi evini inşa ediyor.
motosiklet çadırının içine nasıl girebiliyorlar ki? Benim motorlar da akordiyon çadır içinde duruyor, içine giremiyorlar, çadırın üzerinde yatıyorlar ama 2 yıldır çadırın brandası yeterince sağlammış, daha tırmık deliği de olmadı. bir yılda yırtılır diyordum sağlam çıktı.

Daha önce branda ile örtünce sele tarafından kancalı lastiklerle sarıyordum brandanın içine giremiyorlardı, sadece üzerinde yatıyorlardı.

Ya defalarca yazdim be arkadaslar, tek ve kesin care civili tahta, selenin ebadinda bir tahtaya belirli araliklarla civi cakip seleye kancali latikle tutturuyorsunuz, (HINTFAKIRLERI) gibi brandanin altina koyuyorsunuz ister örtün ister acik birakin nokta,ben yillardir böyle yapiyorum selemde tek bir cizik bile yok hadi uygulayin bakalim neticesinide bana yazin tamammi cocuklar.

kedi sizi yaladığında yaladığı bölgeyi kendiniz yalarsanız bir daha orayı yalamıyormuş ve uzaklaşıyormuş.
seleye tükürsek mi napsak?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
kedileri severim. cocukluğumdan beri kedilerle aram hep iyi oldu. kedimizde vardı zaten.

ama ülke olarak kedi konusunu cok abarttık. iş deliliğe doğru gidiyor.

no offense bacılar... gerçek bu.
Cunda’nın kedisi ile delisi meşhurdur…

Bizde ikisi de var :)

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Ya defalarca yazdim be arkadaslar, tek ve kesin care civili tahta, selenin ebadinda bir tahtaya belirli araliklarla civi cakip seleye kancali latikle tutturuyorsunuz, (HINTFAKIRLERI) gibi brandanin altina koyuyorsunuz ister örtün ister acik birakin nokta,ben yillardir böyle yapiyorum selemde tek bir cizik bile yok hadi uygulayin bakalim neticesinide bana yazin tamammi cocuklar.
Çivi falan yetmez 10000 volt elektrik bağlayın dokunan hayvan kızarsın rahat edersiniz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Eski montumu seleye ötüyorum ve kediler montu düşürmesin diye üstüne taş koyuyorum. Gerçi eski motorda böyleydi, yeni motorumda yani tiger 1200 de ki seleyi tirmalamiyorlar nedense, açık bırakıyorum hep, yatıyorlar sadece.

Selenin derisi tırnak girmeyen bir şey galiba, yoksa tırnak atmalari lazım garanti, taş gibi ağaçları bile tirmaliyorlar çünkü.

Geçenlerde birandayi kaldırdım ve artçı selesinde uyuyordu kedi, kalktı gitti ve seleye bakayım derken pis kokudan kusuyordum az kalsın, tarifi zor bir pis koku, yıkadım seleyi tabi ama kokuyu çözemedim, dışkı kokusu değildi ama çok zehirli olduğu garanti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar