Selamün HELLO ben geldim

:king::king::king::king::king::king:

Merhaba abilerim ablaların ben 16 yaşındayım ve lüleburgazdanım şuan keeway arn 125 kullanıyorum ön büyük hayalim ise honda cbr 1000RR yada yamaha R1 almak

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

ve aleykum selam güzel kardeşim hosgeldin. insallah hayallerin gerçekleşir :)

Senden bir rica olacak. Belkide sana öğretmemiş olabilirler. Lakin Allah'ın selamını bu sekilde yazarak bu şekilde laubali ve uygunsuz kullanmana müsade edemem. Yada düzgün şekilde ver selamını yada insanların aralarında selamlastıkları "Merhaba, selam vb. " tabirleri kullan olurmu bir dahakine.

Son düzenleme:
hoş geldin sefa geldin :wiinkk: isteklerinin gerçekleşmesi ümidi ile iyi sürüşler :rendeer:

hoşgeldin. burdaki abilerimizden ablalarımızdan Tdk 'da görevli olanlar var. Lütfen türkçene dikkat et.

A
R
A
M
I
Z
A

H
O
Ş
G
E
L
D
İ
N

Kazasız belasız sürüşler dilerim.Forumlarda katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle...

Kardeşim Hoşşgeldin :) Bi gün istediğin motora kavuşman dileğiylee :rendeer:

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

görende olsa cennet diycek e baya coşmuşsun sen:):queen::queen::queen::queen:

hoşgeldin:rendeer:

Senden bir rica olacak. Belkide sana öğretmemiş olabilirler. Lakin Allah'ın selamını bu sekilde yazarak bu şekilde laubali ve uygunsuz kullanmana müsade edemem. Yada düzgün şekilde ver selamını yada insanların aralarında selamlastıkları "Merhaba, selam vb. " tabirleri kullan olurmu bir dahakine.
aynen katılıyorum..ayrıca merhaba de ..iyi günler de ben geldim de..ama allahın selamını laubali bir şekilde bizlere sunma..ayrıca burası ciddi konuların konuşulduğu ciddi paylaşımların yapıldığı bir site ve burada senin gibi 16 yaşındakilerden başka arkadaşlarda var..madem geldin hoş gel güzel gel..bizlerde sana bir abi olarak gerekenleri söyleyelim..tekrar yazıyorum üye olacak arkadaşlarda üzerlerine alabilirler..LÜTFEN SAYGI TÜM ÜYELERE VE TÜM MOTORCULARA

a.s ii hoşgeldin umarım ii vakit geçirirsin bu arada bu selamun hlleo yu ben uydurdum taaaaaaaaaaaaaa kaç senedir kulanıyom ta oraya kadar geldi mi yawwww _?

Sakın kızlara hava atıcam diye kasksız binme....:).O zaman rr ıda alırsın r1 de aklından çıkarma.Hayırlı olsun

hoşgeldin..

biraz büyü, biraz tecrübe et o da olur tabi inşallah..

Selamun Aleykum Allah'in selami degildir. Arapca selamim senin uzerine olsun gibi bir anlam icerir. Selamin Hello ise ancak Selam Selam gibi bir anlama gelebilir.

Arkadasa da hosgeldin tabi bu arada.

Son düzenleme:
Selamun Aleykum Allah'in selami degildir. Arapca selamim senin uzerine olsun gibi bir anlam icerir. Selamin Hello ise ancak Selam Selam gibi bir anlama gelebilir.

Arkadasa da hosgeldin tabi bu arada.

Arapça yı öğren ondan sonra maval sat.
Senden öğrenmeyecegiz su saatten sonra heralde :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar