Selamün aleykümmm ben geldim !!!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İl Temsilcisi
2 sene oldu hemen hemen kullanıyorum motoru kendim öğrendim arkadaşımda vardı bisiklet gibi bindim gazı çevirdim gittim döndüm düştüm sonra alıştım viteslerde bazen sıkıntı oluyor ama her zaman değil ona da alıştım 125 250 cfr 500 cfr eskittiklerinden bazıları yamaham vardı bide 100 lük ilk motorumm hedefim se vfr 800 nasipse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

hocalarla kavga etmekten alamdım ki bir türlü o kadar para vericem ilgi yok haksız kazança asla tahammül edemiyorum...

kaç km de eskiyomuş o aletler... yavaş ol, burası er meydanı, poligon değil...

atma o kadar yahu, millet dalga geçiyor senle haberin yok...

şu 250 ve 500 cfr yi çok merak ettim yeminle...

hadi be ordan derken ? bir buçukluk kadına dir sanırım dimi ????????????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

cbf 150 500 kullandığım motorlar ne var bunda ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------

yalnış yazmışım modellerini okudum şimdi aceleden artı dalga geçme konusu hoşuma gitmedi :( :(:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------

yalnış yazmışım modellerini okudum şimdi aceleden artı dalga geçme konusu hoşuma gitmedi :( :(:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakin olun arkadaşlar...

tamam bakarım. teşekkür ederim şimdilik bu kadar daha fazla dalga olmadan denizde ben işlerimi hallediyim... gerçekten teşekkürler incelicem hepsini ......allaha emanett...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------

burdayım gerçi de toplantım var ara ara cevap yazabilirim ...

A.s sevgili din kardeşim.. :mrgreen:

tamam bakarım. teşekkür ederim şimdilik bu kadar daha fazla dalga olmadan denizde ben işlerimi hallediyim... gerçekten teşekkürler incelicem hepsini ......allaha emanett...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------

burdayım gerçi de toplantım var ara ara cevap yazabilirim ...

ben öyle zırt pırt konulara yazı yazan biri değilim alayda geçmedim onu söyleyenleri bağlar herkes kendi adına konuşur.bi nebze yardımcı olduysak ne mutlu umarım senin için en iyi olan motoru alırsın.

Hoşgeldin aslı :rendeer:
en güzeli cbf 250 veya falcon nx4 al şimdilik hem bütçene hitap eder hem ekonomik

Gebersek 2 sayfa sürermi acaba..:mrgreen:

Nasıl olmuş, nasıl ölmüş, rahmet, bereket sabır falan derken 3ü bulur müsticim :)
Ama gerçekten türk milleti olarak yardıma koşma olayımız süper yaa :) gözlerim yaşardı gerçekten..:cat:

Heryerde böyle bir bayan gelir biryere orda kalabalık..:mrgreen: Yatacak yerimiz yok..:mrgreen:

cbf 250 imden memnundum aslında 500 cbf alsam gene önümüzdeki yaza da 600 rr alıym ama annem sıkıntı yaratıyor bazen kaza dan dolayı....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 PM ----------

500 cbf ikinci ellri kaç penny?

Super Moderator
Klasik misafirperverliğimizi göstermişiz hemen, arada bir sürü konu dahil olan mesajlarla; ama sonuçta tanışmışız hallolmuş sanırım.:cat:

İlgilendiğin muhtemelen her modelin kullanıcılarının deneyim paylaştıkları birer başlığı vardır. Fiyat ve daha fazlası için onları kullanabilirsin.

Hoşgeldin son bir kez....:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar