Selamün Aleyküm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aleykümselam
Önermem kim alınmaz parçası kawasaki gibi çok pahallı
Titreşim mevcut
Bu aralar pulsar gibi stop etme sorunlarına başlamış

Yamaha supermoto kulanan varsa ve fikrini belirtirse iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Peki ktm mi yoksa husqvarnanın mı supermotosu daha iyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Yuki ye güvenmiyorum.Almışken ktm ya da yamaha olsun istiyorum. Bu markalar bakkındaki görüşleriniz ve supermoto tavsiyelerini bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Yuki ye güvenmiyorum.Almışken ktm ya da yamaha olsun istiyorum. Bu markalar bakkındaki görüşleriniz ve supermoto tavsiyelerini bekliyorum.

Var mı fikir ☺

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Başka supermoto satan marka var mı
Husqvarna yamaha ve ktm dışında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ktm Kawasaki alınmaz
Yedek parçası tam bir karaborsa fiyatları

Ktm kesinlikle alınmaz mı o zaman tek çare yamaha kalıyor siz ne düşüyorsunuz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

Peki yamaha her yönden daha mı iyi en sorunsuz supermoto satan marka bu mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

Sizce hangisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Ktm hakkında ne düşünyonuz 690smc r abs nasıl

Yani ktm mi yamaha mı hala net bi cevap alamadım.Hangisi daha kaliteli ve sorunsuzdur acaba ? Bu arada yedek parça fiyatları fazladır diyonuz da çok sorun çıkartırlar mı dağ bayır sürmücem şehir içi akan bi makine olsun istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar