Selamun aleyküm..

Aranıza hoşgeldim:) Henüz ne bir motosikletim ne de bir motosiklet ehliyetim var. Başta ehliyeti olarak düşünüyorum, kısa zamanda inşaallah:)

Teşekkür ederim...
Acaba hangi model motosikletle başlamam gerekiyor bilgi verebilir misiniz?

Motosiklet Kullanım Bilginize Göre Değişir.
Genelde Sehir içi Kullanım Basit ve Pratikliği yuzunden Scooter (Otamatik)
Ama Butceyle Orantılı Olarak Marka Model verilebilir.
Sym-Keeway-Tvs gibi markalarda olabilir yada daha kaliteli (Honda-Yamaha) veya Daha Ucuz Mondial vb..
Bu Arada Hoş Geldiniz baştan Yazmayı Unutmuşum :)

Son düzenleme:
Hiç bilgim yok ama scooterde çocuk işi gibi sanki:)
Dedikleriniz modellere bakacağım teşekkür ederim.
Bu arada hoşbulduk:)

Genelde Forumda yada Diğer Forumlarda Hep Sorulur Ne Alayım Diye.Cevab aslında basittir.
1-Önce Butceye Bakılır.Sıfır-2.el olurmu olursa ne kadar Butce Ayrılacak o hesaplanır tabi kask ve mont vb Parasıda ayrılmalı.
2-Tarz Secilmeli Commuter yani 5vitesli 125-150cc Ybr-Cbf tarzı-Scooter Otamatik ve pratik-CUB (Yarı otamatik 4vites 100cc) sehir ici genelde CUB lar cok moda şahsi zevkim Yuksek Tekerlekli ucuz Scooter da olur diyor ama en önemlisi butce kredi kartı veya banka kredisi herneyle alacaksanız ne kadar yuksekse o kadar kaliteli daha az sorunlu hatta sorunsuz bir motosiklete sahip olursunuz.

aleykumselam,
kursta kullanmayı öğrenmeye başladığında , tarzına karar vereceksindir,
ayrıca bu konu patlar :mrgreen:

Peki çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Sağolasın. bu konu neden patlar anlayamadım fotoğraf mı mesele?

Konuyu Açan Soruyu Soran Hoş Bir bayan (Resimde Öyle Gözüküyor) ondan :)

Müjde önce ehliyet sonra ekipman yani kask dizlik eldiven elbise en son motor.

Bu konu patlar arkadaş :)

Teşekkür ederim hoşbulduk:) öncelik ehliyet... Rabbim kazasız belasız sürdürmeyi nasip etsin herkese

bursa mt grubundada bayan arkadaslarımız var.gezılere hep bırlıkte katılıyoruz.buyukce bır aıleyız.kımımız agabey kımımız kardes bayanlarında motor gezılerıne yada motor tutkularını gormek sevındırıcı.aramıza hosgeldınız sımdıden.

Hoş geldiniz..Gereken ilgi alaka fazlasıyla bilgili arkadaşlarca gösterilecektir merak etmeyin..size uygun en iyi motosikleti bulurlar..Motorcu hatunlara her zaman ayrı bi saygı duydum..Arabada iyi olmasalarda motor gayet iyi hiç olmazsa cesareti olmayan binemez..:cat:

bayanların yüzde 90 nı araba kullanamazlar..kullandıklarını zannederler.. ama motosiklet kullanan bayanlar ya kullanmazlar yada hakkıyla kullanırlar... motosiklet bir sevdadır..

Aleyküm selam öncelikle. Tarz meselesi önemlidir. zevkte önemlidir. Raceing diyorsanız CBR125R Başlangıc için idealdir.Benım motorun bi resmı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar