...selamun Aleyküm Motorcu Gardaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canım kardeşlerim merhabalar. bu tanıtım bölümünü yeni farkettim. bir arkadaşıma bakıp çıkacağım formatıyla siteye girmedim habarınız ola. benide sevin benide aranıza alın banada misketlerinizden verin.

canımcım istanbul ilçesine bağlı levent köyündenim. sevgiyle kal

ne hoş ne hoş, canımın içi hep beraber umarım sevgiyle kalırız...uzak değiliz zaten yakinende sevgimi iletebilirim

hoşgördük dostlar. angaralı dostum benim doğum yerim basınevler meteorolojidir. ayrıca elmadağda as.iz.karakolunda bahriyeliydim.sevgilerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve Aleykumselam... gardas.. gorusuh yollarda.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin kardeş. Matrak adamsın vesselam, aramıza aldık bir avuçta misket verdik :p hayrını gör ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
aleykum selam kardes.hojgeldın sıteye. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin kardeş aramıza :rendeer:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kitlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]

Motosikleti
Su Motoru
cenkmenderes, kardeş tamamdır. Olayı uzatmanın bir gereği yok, arkadaş kendi bildiği ve sıcak gördüğü şekilde selam vermiş. Türk örf ve adetlerinde yer alan bir selamla biçimidir. Atamız bile yeri geldiğinde aynı selamlama şeklini sonuna "gardaş" koymadan kullanmıştır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar