Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

1-cbr 1100 xx ve irfan kardeşim
2- tekteker _ramço( tatlılar)
3- tosbağa ve noon
4. Onur Y.
5. Siyah atmaca
6- cenk şenver
7- unnamed
8-Raphae1.
9-mehmet tufan
10-endaga
11- farcob
12- nere.f
Büyük ihtimalle 2 cc lik ayaklarımla ordayım.Motorsuzluk büyük dert he :pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
1-cbr 1100 xx ve irfan kardeþim
2- tekteker _ramço( tatlýlar)
3- tosbaða ve noon
4. Onur Y.
5. Siyah atmaca
6- cenk þenver
7- unnamed
8-Raphae1.
9-mehmet tufan
10-endaga
11- farcob
12-- ???

---------- Mesajlar birleþtirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamaný 16:00 ----------

ye tatliyi. çýkar hakkiyi. D :)

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

yiyecen tatlýyý ... diye baþlayan ve baþka yerlere giden bir cümle hatýrlýyorum...:pl::pl::pl::pl::cherry::cherry::cherry::cherry:

Ramazan listeye (pynst yiğit)(pynst. ercan) nı. da ekleyiver. kardeşim mtye. koç gibin 2 arkadaş kazandirmisimki. görmeyin gitsin :)

3- tosbağa ve noon
4. Onur Y.
5. Siyah atmaca
6- cenk şenver
7- unnamed
8-Raphae1.
9-mehmet tufan
10-endaga
11- farcob
12- nere.f
13-piyanist_yiğit
14_piyanist_ercan
15_piyanist_irfan
16 ????

irafn cım yeni güncel liste hazır....

benim tatlıdaki kilo kısmını yükseltmem lazım anlaşılan.... TatlılaRRR...

Kocaeli İl Temsilcisi
1-cbr 1100 xx ve irfan kardeþim
2- tekteker _ramço( tatlýlar)
3- tosbaða ve noon
4. Onur Y.
5. Siyah atmaca
6- cenk þenver
7- unnamed
8-Raphae1.
9-mehmet tufan
10-endaga
11- farcob
12- nere.f
13-piyanist_yiðit
14_piyanist_ercan
15_piyanist_irfan
16 ????

irafn cým yeni güncel liste hazýr....

benim tatlýdaki kilo kýsmýný yükseltmem lazým anlaþýlan.... TatlýlaRRR...

başa gelen çekilir gercii. biz yemeğe yetisemeyiz. gözüm ama tatlı kalır herhalde:)

3- tosbağa ve noon
4. Onur Y.
5. Siyah atmaca
6- cenk şenver
7- unnamed
8-Raphae1.
9-mehmet tufan
10-endaga
11- farcob
12- nere.f
Büyük ihtimalle 2 cc lik ayaklarımla ordayım.Motorsuzluk büyük dert he :pr:

dönüşte aksaraya bırakırız 320 ......

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

başa gelen çekilir gercii. biz yemeğe yetisemeyiz. gözüm ama tatlı kalır herhalde:)

çok müzikli iftar sonrası olacak istek alıyormusunuz.....

Kocaeli İl Temsilcisi

aynen valla hiç aklıma gelmedi tünal abi du benim melodikayı atayım bağaja :) yalnız nefesi kuvvetli adam lazım :cherry: inceden bi fasıl geçeriz biraz sanat biraz türkü oh miss olur :)

F54

bensiz iftar hee vayy vayy bende gelirdim ama motoru öyle 200 km kadar yakın yerler için asfalta çıkartmıyorum:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
bensiz iftar hee vayy vayy bende gelirdim ama motoru öyle 200 km kadar yakın yerler için asfalta çıkartmıyorum:queen:

fatih biz iftarı yeyip fişekliyoruz gözümcüm geleceksen eskihisarda yada karamürselden geçersen topçular üzerinden buluşuruz gözüm ne diyosun ? :)

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

İlk defa bir organizasyona gelicem. Heyecanlıyım :p

senin için oralar garnizon içi sayılır tosbik :cherry: eeee orayada geliver gariii:cherry::queen:

F54

abi ben gelemem be cuma günü 15 :00 arası ile 23:00 arası çalıştığım için durum vahim o gün gelemem.. gelmem için bütün gün boş olmam gerek ama malesef çalışıyorum size ii muhabbetler

Kocaeli İl Temsilcisi
abi ben gelemem be cuma günü 15 :00 arası ile 23:00 arası çalıştığım için durum vahim o gün gelemem.. gelmem için bütün gün boş olmam gerek ama malesef çalışıyorum size ii muhabbetler

aynen kardeşim nasip kısmet zaten müsait olsan ben geleceğini biliyorum .:cat: belli olmaz bi akşam da sana doğru akarız bakarsın göl kenarında muhabbet ederiz,

ne yapalım yurdu dolaşacak zamanımız yok ama değerli yakınımızdaki dostlarıda dolaşırız yani :)

F54

aynen kardeşim nasip kısmet zaten müsait olsan ben geleceğini biliyorum .:cat: belli olmaz bi akşam da sana doğru akarız bakarsın göl kenarında muhabbet ederiz,

ne yapalım yurdu dolaşacak zamanımız yok ama değerli yakınımızdaki dostlarıda dolaşırız yani :)
her zaman beklerim abi ne demek göl kenarında bi çay keyfi yaparız yanında da bi cigara yaktın mı deymeyin keyfimize yani bizden kralı yok.. yurdu dolaşacak zaman bizde buluruz elbet fakat benim motoru değiştirmem lazım malum cub ta türkiye yi bana gezdirir fakat işte biraz güçsüz kısmet belki seneye ramazan sonu bi film çeviririz kısmet yani antalya bodrum izmir sahil şeriidi yapar geliriz olmaz mı?

Kocaeli İl Temsilcisi
her zaman beklerim abi ne demek göl kenarında bi çay keyfi yaparız yanında da bi cigara yaktın mı deymeyin keyfimize yani bizden kralı yok.. yurdu dolaşacak zaman bizde buluruz elbet fakat benim motoru değiştirmem lazım malum cub ta türkiye yi bana gezdirir fakat işte biraz güçsüz kısmet belki seneye ramazan sonu bi film çeviririz kısmet yani antalya bodrum izmir sahil şeriidi yapar geliriz olmaz mı?

ula azın ne diyo senin öle bidaha söle bidaha sölee:cherry:

ne olmazmı mükemmelin daha mükemmelinden en mükemmeli olurda :) ben fırıncıyım :salut:

F54

ula azın ne diyo senin öle bidaha söle bidaha sölee:cherry:

ne olmazmı mükemmelin daha mükemmelinden en mükemmeli olurda :) ben fırıncıyım :salut:
abi sen fırıncıların kral'ısın çay her zaman uyar sen merak etme :cat: yıllık izin diye birşey var nede olsa ssk lı çalışıyoruz:cherry: zaten motosikletle gitmek istediğim birkaç bölge var ondan sonra bu motorla şehir dışına dahi çıkmam:p bi akdeniz ege sahil turu birde karadeniz turu yapmayı düşünüyorum hatta hayalini kuruyorum bu gezileri yaptıktan sonra birde jübile yaparım trakya tarafına iş tamamdır sadece istediğim zaman izin versinler gerisi sorun olmaz yani ramazan sonu olsun izinlerim bu geziler hayalden de öte gider yani seni de beklerim gezmeye:queen: kamp kurmaya mangal yakmaya denize girmeye güneşlenmeye aslında kafalar uyacak bütün arkadaşlar ı bekliyoruz yani:thumleft:

F54

irfan yıllık izin kullanmıyorki.....
adamı davet ettik oda davete icabet eder ramço sen merak etme senide bekleriz kardeş:cat: zaman uyarsa tabiki zaman uyduktan sonra geriye sadece bir şey kalıyor imkan gerisi hikaye yani birkaç ta kafa dengi adam oldum mu başka ne ister ki insan:cat:

Abim sana yeterince eziyet olduk
Ben gelip sizi göriyim yeter yakın burası nasıl olsa :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar