Selamun Aleykum 1 üye daha

Konya'dan Safa. Konya Bozkır İlçesi Hacıyunuslar Köyü Camii İmam Hatib'iyim. Yaklaşık 4 aydır cbf 150 kullanıcısıyım. İlk Motor deneyimim ve ilk göz ağrım. Forumunuzdan faydalanmak isterim. Rabb'im herkese hayırlı yollarda hayırlı yolculuk nasip etsin.
SELAMETLE....

hoşgeldin kardeş
bozkırda baya bi gezmelerimiz oldu
yakup çetin arkadaşımız var orada
onun rehberliğinde,aygır,sarıot,dipsizgöl...

Sağolun Güzel bir karşılama oldu benim için hepinize teşekkür ederim. Sezon kapanıyor ama Sezon tanımam diyenlere "Bozkıra Beklerim". Virajlı ve rampalı yolları sizlere keyifli bir sürüş sunacaktır. Rabb'im nasip ederse misafirliğe beklerim. SELAMETLE...

hoşgeldin hemşerim safa ,inşallah the imamlar çoğalır memlekette.buarada konyada kalsamda bozkırlıyım yolumuz keşisebilir
Hoş buldum İnşaallah.
Ben de bozkır da imamlık yapsam da Gonya'da okumam hasebiyle haftalık gidiyorum Gonya'ya. Tanışabiliriz İnşaallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

hoşgelmişsennnn:queen::flower:
HOŞBULMİŞEM:)

aleyküm selam hocam bende izmitten din kült. ve ah. bilgisi öğrt. mithat , Mebsud u okudunuz anlaşılan!...
Tanışdığımıza ve foruma katıldığınıza memnun oldum..
ben 25 yıllık motor kullanıcısıyım ama sizin gibi her bindiğimde sürüş heyacanını hep yaşarım.Tecrübelerini paylaşman dileğimle..
Kal selametle..
VEssselam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar