SeLaMsSsS... Bana Bu iŞi ÖğReTiN :))

slade asağıdaki motorları bır araştır.
honda cgl125 - honda cg125 titan - honda twister250
yamaha ybr125
kanuni seyhan125 - seyhan150 seyhan250
fiyatları 2.2 ile 5.5 arası

ikinci el araştırmak için www.sahibinden.com sitesine bakabilirsi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin ve güle güle kullan ne diyimmm :queen:

saol çıtır da moralim çok bozuk :pl: motorshow die gittik adam gibi 3 tane motor wardı geri kalanın alayı arabaydı motorlara bindirmediler zati :salut: bende arabaların alayına bindim resimlerin bazıları karmaşadan ( maalum kalabalık fuar ) hafif flu çıkmış nası gönderiim size resimleri arabalar felan war alayında ama bi tane dragstar 2 tane de honda çektim racing hiç yoktu zati neyleyem dostlaarrr.... :bounce: sinirden tepiniorum banro sende kusura baqma hoca berbat bi organizasyon wardı bu arada site için tşk

sLaDe' Alıntı:
teqrar hoşbulduq :cyclopsani: bu sabah bursa motorshow 2004 ün açılışı war ona gitmeye ve ordan fotolar çekmeye çalışicam olur da çekersem siteye göndermeye çalışırım ( vay bea amma çalışkanmışım hea ) :farao: gösterdiğiniz ilgi için çok saolun :bounce: online olup da bööle ii insanlarla tanışmak çok qüsel :flower: bu arada şu avatar için resim arayışındayım resimler küçük ama bulucaz :queen: bi de şu helmet lar neye göre artio gariban ve de acıların çocuu emrah gibin kaldık tek helmet la ortada :king: üşenmeyipte bişiler yasan herqese teşekkür by the way bi toblerone hastası olarak o resimdeki nea canım çekti bea artık bi parça yollarsın hea toblerone hepsini kendin yeme kilo alırsın binemezssin motora bi daa :queen: baq üç numaralı baqışı da attım artıq kırmazsın beni di mea :p

:pl: LiVe FoR RiDe :pl:

resimleri skullhunter'a gonder siteye koyalım :) :sunny:

Skullhunter, mail adresini ver de yolliim büyük mü olsun küçük mü kaç kb ? :farao:

sLade ! bab..sana honda titan ı tavsiye ederimm..kanuni modeLinin 125 Lik oLanı yürümüyor...kanuni nin yeni 250 Lik modeLi güzeL...saat gibi makina..BursaDaki fuarDa vardı..

aga bu işi bana öğretin dedin. fuardan resım cekıp foruma aktarmaya kadar her şeyi yapıyrsun
bi şu avatarını değiştirmeyi öğrenemedin. :)

auhahuahu hoca o işler kolay da motor kullanmayı bilmiom yoq mu ööle öretecek bi site . Disastrous1, hoca sende orda mıydın ne dandiqti bea fuar ööle honda standı mı olur bea en ii motoru da gözlükçü getirmişti :)

slade hoşgeldin.. biraz geç kalmışım ama neyse idare et....

istanbulda gelseydin sen de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar