SeLaMsSsS... Bana Bu iŞi ÖğReTiN :))

SelaM arkiler ben bu işe gönlünü kaptırmış ama bu konu hakkında fazla bişi bilmeyen biriyim. Umarım bana tecrübelerinizi aktarır ve bana bu işi öğretirsiniz :queen: Bana yazın tanışalım tekerleriniz hiç durmasın :farao:
:pl: RiDe FoR EveR :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet sleyd hosgeldın forumun en deli üyesi ben ve arif abidir :) ehuuehu sor bakam ne soracaksan

ehuehue bişii olmaz honda yakında gelir bisiler sorar o bizim gibi internet delisi de değil takip etmesi biraz zordur. ama yakında alısır :)

ehuehue bişii olmaz honda yakında gelir bisiler sorar o bizim gibi internet delisi de değil takip etmesi biraz zordur. ama yakında alısır :) sende öyleydin honda nereye ne yazılacagını bılmıyordun herkez gibi :) :jocolor:

kusura baqmayın önce kendimi tanıtiim ben cihan şu an anadolu lisesi sondayım sınavlara hazırlaniorum her türlü konu ile ilgilenirim özellikle spor dalları ve müzik :thumright: ile dediğim gibi motor konusunda pek bişi bilmiyorum bu yaz bi 125cc almayı düşüniorum bi amatör için önerileriniz neler bi de şu avatar mıdır nedir onu nerden bulucams :santa: canayakınlığınız için teşekkürler :pl: LiVe FoR RiDe :pl:

sLaDe' Alıntı:
kusura baqmayın önce kendimi tanıtiim ben cihan şu an anadolu lisesi sondayım sınavlara hazırlaniorum her türlü konu ile ilgilenirim özellikle spor dalları ve müzik :thumright: ile dediğim gibi motor konusunda pek bişi bilmiyorum bu yaz bi 125cc almayı düşüniorum bi amatör için önerileriniz neler bi de şu avatar mıdır nedir onu nerden bulucams :santa: canayakınlığınız için teşekkürler :pl: LiVe FoR RiDe :pl:
Sayfanın en üstünde kısayollar var, ordan profil'ine giriyorsun.
Sayfanın en altında avatar kontrol paneli var ordan ayarlıyabilirsin.

Hoşgeldin.Acemiler geldikçe ben kıdemli oluyorum.İstedigin herşeyi sorabilirsin.Sana cevap verecek çok sayıda tecrübeli kardeş var burada.Ben çok şey ögrendim.Hiçbir soru cevapsız kalmaz bu sitede.Fazla iddialı değilsen al bir scooter olsun bitsin. :geek:

heuheuhe banro onu bide bana sor acaba ben ne oluyorum :) heuhe o kadar msj attık kendımızı bıraz sısırelım dimi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
slade aramıza hosgeldin...

teqrar hoşbulduq :cyclopsani: bu sabah bursa motorshow 2004 ün açılışı war ona gitmeye ve ordan fotolar çekmeye çalışicam olur da çekersem siteye göndermeye çalışırım ( vay bea amma çalışkanmışım hea ) :farao: gösterdiğiniz ilgi için çok saolun :bounce: online olup da bööle ii insanlarla tanışmak çok qüsel :flower: bu arada şu avatar için resim arayışındayım resimler küçük ama bulucaz :queen: bi de şu helmet lar neye göre artio gariban ve de acıların çocuu emrah gibin kaldık tek helmet la ortada :king: üşenmeyipte bişiler yasan herqese teşekkür by the way bi toblerone hastası olarak o resimdeki nea canım çekti bea artık bi parça yollarsın hea toblerone hepsini kendin yeme kilo alırsın binemezssin motora bi daa :queen: baq üç numaralı baqışı da attım artıq kırmazsın beni di mea :p

:pl: LiVe FoR RiDe :pl:

Bu yaz bi motor almayı düşüniorum 125 veya 250 felan tavsiyeleriniz nelerdir bi de fotolu 2. el site bilen warsa bi zahmet :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuardan resimleri bekliyoruz slade

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar