selamm

merhaba arkadaşlar, ben aydın /sökeden necdet emekliligin tadını çıkarabilmek amacıyla ve kıyı olta balıkçısı oalarak önce a2 ehliyet, geçen haftada 0 kymco agılıty cıty 125 aldım yavaş yavaş kenerdan kenardan kuşadası balık turları yapmaya başladım))))))) ayrıca bu motoru seçmemde burada yorum yapan arkadaşların çok etkisi oldu hepsine teşekkürlerimi iletiyorum vede tekrar selamlar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum**

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile...

F54

abi hoşgeldin aynı zamanda rast gele bende tam bir balık hastasıyım....

hoşgeldin necdet abi ... benim hayatımda
1 balık avcılığı
2 motosiklet aynı kaderi paylaşıyoruz... iyi forumlar.. :)

hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun keyifli paylaşımlar dilerim, kazasız belasız sürüşler.

hepinizzz çok sagolunnnnn ,,, hoşbuldummm* motoru yeni aldıgımdan henüz rodaj devresindeyim şu aralar sadce söke kuşadası arası hem balık hemde motor açma çalışmalrı var hava ve vakit mümkün oldugunca tabi aldıgım motor kymco agılıty cıtıy 125 bu motora oldukça ısındım yalnız rodajda oldugu içinmi ne onunda benzin yakışı cebi ısıtıyor şimdiden))))))kymco kullanan arkadaşlar lastiklerini degiştirmemi tavsiye ediyorlar maşaalahhh bunların iki lastik fiyatına dört araba lastigini degiştirir))))

merhabalar,,arkadaşlar benim motorun ilk yag degişimi yaklaşıyor yani 300 km bakımı olacak sizce hangi yagı tercih etmeliyim?

Super Moderator
aramıza hoşgeldiniz :rendeer:
hayırlı forumlar dilerim
motor yağı konusunda benim tavsiyem castrol 10w 40 dır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar