selamlarrrrrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar
bu siteden haberim yoktu ama saolsun bir arkadaşım söyledi bende hemen üye oldum.çok inceleyemedim ama güzel şeyler olduğundan eminim.eee nede olsa hepimiz iki teker üstünde dünyanın içine giren insanlarız.ben adana da yaşıyorum benim makina kawasaki vn 800 benim siyah incim yani onun la gezmek çok keyifli allah olmayan arkadaşlarıma daha iyisini nasip etsin.şimdilik aklıma gelen bunlar herkese iki teker üzerinde kalmayı diliyorum lütfen hep dikkatli olalım hoşçakalınnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben profilime resim yükleyemedim resim büyük sanırım nasıl küçültücem :? :)

free01' Alıntı:
arkadaşlar ben profilime resim yükleyemedim resim büyük sanırım nasıl küçültücem :? :)
kalitesiz yöntemden kaliteliye doğru
ms paint: resim -> uzat/eğ
ms photo editor: image -> resize
adobe photoshop: image -> image size
ile resimlerin boyutunu değiştirebilirsin.
tabii hoşgeldin bu arada.

free01,,,,,abi öncelikle slm siteye hoşgeldin bugün nargilede balık , bira güzeldi seni burda görmek dahada güzel yusuf abi :flower:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
hoşgeldin free01 bu sitede umduğundan da fazlasını bulabilirsin.
:rendeer:

Hoşgeldin .. bak bu çiçekleri senin için kopardım .. :rendeer:

kankim gelmiş yaf yer açın hele ciğerim kanki hoşgelmişssen sefalar getirmişsen senin düldülün resminin ben çekerim bu sefer dpi sini güçültecem yoksa skullhunter beni kovacak zitesen walla kocaman kocaman çıkmış resimler nasıl becerdiysem neyse kanki görüşürüz haftaya da gezi yapalım 3 kişi daha var onlarıda toparlayalım :cat:

free01, Adana'dasın güzel. Bizim gruba katılırsın artık. Yavaş yavaş motosiklet.net Adana gurubunu geliştiriyoruz. Tekrar hoşgeldin diyorum.

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar