S steve Katılım 9 Haz 2014 Mesajlar 5 9 Haz 2014 Konu Yazar #1 dostlar abiler kardeşler herkese bolca selam ismim buğra namıdeğer steve sakaryada öğrenciyim aranıza katılmış bulunmaktayım 2 yıllık aktif motor kullanıcısıyım. inşallah bir gezide etkinlikte yüzyüze tanışırız çoğunuzla. saygılar
dostlar abiler kardeşler herkese bolca selam ismim buğra namıdeğer steve sakaryada öğrenciyim aranıza katılmış bulunmaktayım 2 yıllık aktif motor kullanıcısıyım. inşallah bir gezide etkinlikte yüzyüze tanışırız çoğunuzla. saygılar
dovahhkin Katılım 2 Eyl 2011 Mesajlar 978 9 Haz 2014 #2 Hoşgeldiniz tekeriniz düz bassın bikaç resim ekleseniz daha hoş olurdu
S steve Katılım 9 Haz 2014 Mesajlar 5 9 Haz 2014 Konu Yazar #3 valla profil resmi koymayı beceremedim nedendir bilmiyorum ama motorum bu biraz pis çıkmış resimde yağmurlar sağolsun !!
valla profil resmi koymayı beceremedim nedendir bilmiyorum ama motorum bu biraz pis çıkmış resimde yağmurlar sağolsun !!
kemboo Katılım 21 Nis 2012 Mesajlar 1,135 9 Haz 2014 #4 mt ailesine hoşgeldin profil resminin mb ve boyutunu ayarlaman lazım