Selamlarhepinize

Arkadaşlar Bakıyordum Herkez Bir Tanısma Serivenine Kapıldı Bende Yapcam Dedım Bır Tanede Ben Acacagım Forum Dedım Ve Kolları Sıvadım Bır Arkadastan Nasıl Acıldıgını Ogrendım Ve Kendımı Tanıtmak ıstıyorum Bır Muhasebecıde Haftalık Eskiden 50ytl Idi şimdi 70ytl Para Alıyorum Ama ıs Arıyorum Daha Fazla Para Alabılecegım Ve Karıyer Yapabılecegım Onun Dısında Acık Universite Okuyorum Kamu Yonetımı Cıft Dıkış Bırıncı Sınıf Ve Motorum Yok Fakat En Kısa Zamanda Dıyerekten Yazın Ortasınıısaret Edıyom Butun Haftalıklarımdan Az Buzda Olsa Kesıp Kenara Koyuyorum Ve Aktıfıtelere De Katılmak ıstıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeşim..........:rendeer:

Hadi bakalım "os.ozgen",Sende bu azim varken motorunuda en kısa zamanda alacağına eminim.Az demeden amacın için dişinden tırnağından artırdıklarınla sana yakışan bir makineye en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.:cat:

Öncelikle merhaba

Sonralıkla sen 70 ytl haftalıkla çalışıyor olmana gerçekten çok üzüldüm. Yakında çine dönecek memleket.. Karın tokluğuna çalışıyor olacağız.

İnşallah güzel bir iş ve gönlündeki motora kısa sürede sahip olursun.

Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.

hoş geldin

güzel bir iş , güzel bir gelecek , güzel bir motora en kısa sürede kavuşursun İnşallah

Hoş geldin liberal ekonomi kurbanı kardeşimiz. Ücretlerde nerede ise çinle yarışır hale geldik.kim daha düşük ücret verecek diye.Bir de sosyal güvenlik yasası çıktımı çalışanların durumu tam cillop olacak:pr:.En kısa zamanda doğru düzgün ücretli bir işe ve iyi bir motora kavuşman dileği ile.

hoşgeldin,inşallah yaza alırsın motorunu ne diyelim kısmetse olur

sağolun arkadaşlar benımde butun derdım parası daha duzgun bır ıste calısmak ama olmuyor kımse kabul etmıyor bızde unun cılsıne yenık dusenlerdenız ve bıraz olsun para bırıktırmem lazım ve artcı olmamamlazım bende ruzgarın tadını cıkarmam lazım

kardeşlik aramıza hoşgeldin.Öncelikle doğru bir seçim yaptın.umarım burada gereken arkadaşlığı dostluğu kurabilirsin.Ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.Motor konusundada en kısa zamanda sahip olmanı diliyorum.görüşmek üzere ::tutkuy::::haapppy:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar