Selamlar..

Merhabalar,

Ben ankaradan Cenk. 26 yasindayim, bir suredir misafir olarak forumu takip ediyordum ama artik uye olmanin zamani geldi diye dusunuyorum. Bir kac yildir kendimi frenledigim motorsiklet konusuna kismetse bu sene adim atmak istiyorum. 150-250cc araliginda bir baslangic motoru alacagim. Bunun arayisi icindeyken bu forumu kesfettim, uye olmakta bu zamana kismetmis...

Herkese tekrar selamlar, dikkatli surusler diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldiniz.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
öncelikle hosgeldin... sana yardımcı olmak isterim... nasıl bir motosiklet arıyorsun super sport mu naked mı cross mu scooter mı?

öncelikle hosgeldin... sana yardımcı olmak isterim... nasıl bir motosiklet arıyorsun super sport mu naked mı cross mu scooter mı?

Oncelikle herkese cok tsk ederim. Motorsiklet istememdeki ana amacim ulasimi kolaylastirmak. İse gidip gelirken gunluk ortalama 35-40kmlik yol trafik yuzunden arabayla cekilmez hale geliyor. Ayrica haftasonlari, aksamlarida ruzgari hissederek dolasmak istiyorum :)

Baslangic icin tvs apache tipi bi motor dusunuyorum, dussemde, kirip doksemde icim daha az acir gibime geliyor. İyice ogrendikten, yani bi kac sene sonra 600f gibi bir modele sahip olmak istiyorum. Sanrim spor-touring diye nitelendiriliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar