Selamlar..

Bende sizin aranıza katılmaya karar verdim ve üye oldum.Sitede beni tanımayan arkadaşlar olabilir onun için kendimi kısaca tanıtayım..
Ben Muammer Güner 54 yaşımdayım Çorlu'da oturuyorum.(Aslen Çorluluyum) İlk motosikletim 33 yıl evvel edindindiğim 1972 model MZ idi.O zamandan beri irili ufaklı değişik marka ve modellerde motosikletlerim oldu.Bunların arasında Honda Transalp,Kawasaki KLR 650 Honda CBF 250 gibi model ve cinste motorlar vardı.Şu anda İlk başladığım seviyeye indim.Mondial KT 125 marka bir motorum var.Kendime göre kısa turlara katılarak zevkimi tatmin etmeye çalışıyorum.
Coğrafya yı,doğayı,fotoğraf çekmeyi,değişik arkadaşlarla tanışmayı çok seviyorum.(Helede bu arkadaşlarım ilişkilerini menfaate dayandırmazlarsa)
Özetle,motorculuğun hakkını vermeye çalışıyorum.
Bütün arkadaşlara en yakın zamanda birebir görüşmek dileği ile kazasız belasız sürüşler diliyorum..

Abicim hoşgeldin,
umarım forumda iyi vakit geçirirsin,
tecrübelerinden biz de yararlanmak isteriz :)

metçi ne oldu senin motor alma işi bu arada hoşgeldin sayın abim

metçi ne oldu senin motor alma işi bu arada hoşgeldin sayın abim

Kardeş tayini bekliyorum %60 ihtimalle memleketime tayin olacağım ocakta, doğuda sınır köyünde çalıştığım için tayini bekliyordum inşallah gelmek nasip olursa o zmaana kadar biriktirebildiğim paraya göre Honda CBR125r, Hyosung GT250r, Kawasaki Ninja 250r modellerinden birini almaya çalışacağım mart gibi...

şimdiden hayırlı olsun az kalmış zaman akıp geçiyor motoru alırsın bir bakmışsın eskimiş :) Çok mu hızlı gittik ne ? Neyse 250 cc bişey al 125 kısa sürer

şimdiden hayırlı olsun az kalmış zaman akıp geçiyor motoru alırsın bir bakmışsın eskimiş :) Çok mu hızlı gittik ne ? Neyse 250 cc bişey al 125 kısa sürer

Abimizin tanışma başlığını da suistimal ettik ama neyse :mrgreen:

Ninja istiyorum ama baya pahalı bakalım vakit ne gösterecek belli olmuyor, bi bakmışsın sıfır ninja almışım, bi bakmışsın alacak durum kalmamış, bekliyorum sadece :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muammer Abi hoşgeldin
Aradıgın samimi ortam burada.

Motosikleti
750x
Muammer abi hoş geldin.
Senin gibi tecrübeli insanlara çok ihtiyacımız var.
Saygılar abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar