selamlar

herkese selamlar..
daha önce tanışma mesajı gibi birşey yazmıştım ama üstünden geçti biraz.ankara'da yaşıyorum.üniversite öğrencisiyim.motosiklet sürmeye 2 ay önce başladım.ilk motosiklet olarakta cbf 250 aldım.şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama takip ettiğim kadarıyla tekerlerin hava basıncı belli aralıkla kontrol edilmeliymiş,motosikletin üzerinde basılacak hava değerinin yazdığı söylendi ama benim motosiklerin üzerinde yok veya ben göremedim.şu an için artçı almıyorum arkama, acaba değerler konusunda bir bilgisi olan var mı?bir de zincir temizliği ile ilgili bir sorum olacaktı.zinciri diş fırçası gibi birşeyle temizledikten sonra yağlamak için biraz beklemek gerekir mi yoksa direk yağlasam olur mu?şimdiden sağolun.
herkese keyifli sürüşler...

Hoşgeldiniz.
CBF 250 için kullanım kılavuzunda belirtilen değerler şu şekilde:
Tek sürücü ile
ön : 33 psi
arka : 33 psi

sürücü ve bir yolcu ile:
arka: 36 psi

5142.jpg

Kullanım kılavuzuna erişmek istersen (sağ tıkla farklı kaydete bas) :
http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF250.pdf

tanışmak ümidiyle, kazasız belasız sürüşler... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

bir de zincir temizliği ile ilgili bir sorum olacaktı.zinciri diş fırçası gibi birşeyle temizledikten sonra yağlamak için biraz beklemek gerekir mi yoksa direk yağlasam olur mu?şimdiden sağolun.
herkese keyifli sürüşler...

Zinciri temizledikten sonra mümkünse ortalama yarım saat yada bir saat kadar beklemen iyi olur.
Temizlediğin sprey yada gazyağı iyice uçsun, yoksa zinciri yağladığın zaman yağın etkisini yok edebilir.

Hoşgeldiniz.
CBF 250 için kullanım kılavuzunda belirtilen değerler şu şekilde:
Tek sürücü ile
arka : 33 psi

sürücü ve bir yolcu ile:
arka: 36 psi

5142.jpg

Kullanım kılavuzuna erişmek istersen (sağ tıkla farklı kaydete bas) :
http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF250.pdf

tanışmak ümidiyle, kazasız belasız sürüşler... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Zinciri temizledikten sonra mümkünse ortalama yarım saat yada bir saat kadar beklemen iyi olur.
Temizlediğin sprey yada gazyağı iyice uçsun, yoksa zinciri yağladığın zaman yağın etkisini yok edebilir.

bilgiler için sağolun.bir ankara gezisinde buluşuruz umarım.keyifli sürüşler...

Dostum zincir yağladıktan sonra bi 10 saat motoru sürme yani akşam yağla sabah sürmeye devam et aksi halde motor yağı bütün pisliği emer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar