selamlar..............

herkeze selamlar

Henüz motor alamadık ama siteye üye olalım tanışalım dedim motor almakta kısmet olur heralde :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aramıza hoşgeldin en kısa zamanda motor alırsın iyisallah :thumleft:

Hoşgeldin malcomx.
İnsallah motorun olur.. motorun olmasa bile hiç değilse motorun olana kadar burda bilgilenirsin..buna emin ol :cat:

hoşgeldin aramıza motorun olmasına gerek yok burada çoğu insanın moturu yok zati başta benimde yoktu :rendeer:

gel bakalım gel buyur! sende gel.

Bende buraya ilk üye olduğumda motorum yoktu ama aradan 3 hafta geçti geçmedi. Koca bir chopper'im oldu.
Burası adamı motor sahibi yapıyo. DArısı senin başına.

21-07-04:) 06-04-2006:) neredeyse 2 sene olacak üyeliğimden bu yana geçen zaman o tarihlerde motor için çok hevesli olup çok istememe rağmen kendime güvenemediğimden dolayı almamıştım zaman bazı şeyleri değiştirmiş olacakki bu gün itibarıyla mct 250 aldım tercih olarak iyimi kötümü yaptım bilemiyorum fakat ilk motorum olacağı ve yedek parça ile servis ağından dolayı böyle bir seçim yapmamın doğru olacağını düşündüm işin trajik yanı daha önce vitesli bir motor kullanmamam ve trafik deneyimimin olmaması beni biraz düşündürüyor :) bunuda sizin öğütleriniz ve boş alanlarda pratik yaparak en kısa zamanda aşacağıma inanıyorum
tekrardan hoşgeldim......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar